Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florent Hasani, primul interviu în tricoul Rapidului: ”Am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună!”

Florent Hasani, primul interviu în tricoul Rapidului: ”Am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună!”

Rapid

Comentarii

Florent Hasani, atacantul kosovar ce a semnat cu Rapid în urmă cu câteva zile.

Hasani, declaraţii de dragoste pentru Rapid

Hasani a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane şi jumătate şi urmează să se alăture Rapidului în cantonamentul din Antalya, de la începutul anului 2024.

În stagiunea precedentă din Albania, noul jucător al Rapidului a câştigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide.

Acesta a oferit un prim interviu la scurt timp după ce şi-a pus semnătura pe contractul cu formaţia giuleşteană.

„Sunt aici în sfârşit! Este o plăcere pentru mine să fiu la un club ca Rapid. Am încheiat toate lucrurile pe care le avem de făcut şi acum mă concentrez doar pe fotbal. Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună. 

Am analizat tot, am vorbit cu mai mulţi oameni, ultimul fiind Albion Rrahmani. După aceea, am luat hotărârea că aceasta este cea mai bună decizie pentru mine”, au fost primele declaraţii pe care Florent Hasani le-a făcut după ce şi-a pus semnătura pe contact.

Florent Hasani este al doilea jucător kosovar din lotul Rapidului, după Albion Rrahmani. Un al treilea, Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj, se află în negocieri cu formaţia din Giuleşti.

Afla mai multe despre: hasanirapidgiuleşti 

viewscnt
Articole similare