Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu este „încurajat” de Bogdan Cosmescu înainte de plecarea în Anglia: „Eu cred că nici măcar nu îl primesc în vestiar la Brighton!” | EXCLUSIV

Adrian Mazilu este „încurajat” de Bogdan Cosmescu înainte de plecarea în Anglia: „Eu cred că nici măcar nu îl primesc în vestiar la Brighton!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu va pleca în Anglia în această iarnă pentru a începe aventura sa la Brighton, club important din Premier League.

Adrian Mazilu, „încurajat” de Bogdan Cosmescu înainte de plecarea în Anglia: „Eu cred că nici măcar nu îl primesc în vestiar la Brighton!” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu a comentat mutarea puştiului de la Farul şi nu este deloc optimist în ceea ce priveşte viitorul său în Premier League, dată fiind diferenţa de nivel dintre fotbalul din cel mai puternic campionat al lumii şi fotbalul practicat de Mazilu la Farul Constanţa.

Dan Udrea: „Credeţi că Mazilu va juca la Brighton?”

Basarab Panduru: „Nu, nu cred.”

Bogdan Cosmescu: „Eu cred că nici măcar nu îl primesc în vestiar la Brighton, la echipa de seniori. Sincer îţi spun. Poate o să crească. O să-l trimită la juniori şi aşteaptă să crească. La ei 3 milioane de euro nu înseamnă nimic. Are ceva calitate, dar momentan este total insuficient pentru a a te antrena măcar cu echipa de seniori.”

Adrian Mazilu, optimist după transferul la Brighton: „Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume”

Gică Hagi a reuşit să-l vândă pe Mazilu la formaţia din Premier League în vara acestui an, cu trei milioane de euro, dar jucătorul a trebuit să aştepte până împlineşte vârsta de 18 ani, pe care i-a făcut în luna septembrie. 

Astfel, din ianuarie 2024, Mazilu va fi sub contract cu Brighton şi a vorbit despre acest aspect înainte de jocul cu Rapid.

„În Anglia o să fie destul de greu, dar trebuie să mă adaptez cât mai repede acolo la cerinţele lor şi să fac faţă. Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume, unde se joacă cel mai frumos fotbal. Toate echipele şi toţi jucătorii au o valoare foarte mare.

Mi-am dorit de când eram mic să ajung acolo. Acel vis s-a îndeplinit, dar momentan trebuie să fac pasul şi să debutez acolo”, a explicat Mazilu, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Farului.

Afla mai multe despre: adrian mazilubogdan cosmescufarul 

viewscnt
Articole similare