Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, după Dinamo - FC Voluntari 1-0: ”E un sentiment plăcut!”. Ce a spus despre Rotariu şi Djokovic

Zeljko Kopic, după Dinamo - FC Voluntari 1-0: ”E un sentiment plăcut!”. Ce a spus despre Rotariu şi Djokovic

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0 (0-0), vneri seară, într-o partidă din etapa a 21-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Goncalo Gregorio, în minutul 90+1, din lovitură de la 11 metri.

Zeljko Kopic, după Dinamo - FC Voluntari 1-0: ”Cel mai important lucru e că nu ne-am dat bătuţi”

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 16 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul 13, cu 24 de puncte.

Da, e tare, e un sentiment plăcut. Am vrut să începem în faţă încă din primele minute. Adversarii s-au apărat bine. Repriza a doua a fost mai bună, ne-am creat ocazii şi cred că am meritat cele trei puncte. Cel mai important lucru e că nu ne-am dat bătuţi. Chiar dacă nu am jucat bine prima repriză. Ne-am luptat pentru fiecare minge. Cred că am fost din ce în ce mai buni de-a lungul partidei.

E frumos să câştigi două jocuri dar nu putem să spunem că suntem foarte fericiţi. Încă suntem în zonă acolo şi trebuie să ne batem să supravieţuim. Da, e o situaţie mai bună însă. Nu e o pauză lungă. E important să fim recuperaţi, să facem un cantonament şi să fim gata de restartul sezonului. 

Vă dau mereu acelaşi răspuns: vom analiza situaţia noastră, vom vorbi la club şi vom lua cele mai bune decizii. Ştiu cine sunt Rotariu şi Djokovic. Sunt jucători buni, dar sunt foarte mulţi jucători buni pe piaţă. Dinamo e un club special, dar toată lumea care vine aici trebuie să înţeleagă că avem aşteptările noastre, să vină cu inima deschisă şi să înţeleagă că vor veni vremuri mai frumoase şi pentru noi”, a declarat Zeljko Kopic, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: kopicdinamo-voluntari 

viewscnt
Articole similare