Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Azerii sunt buni de plată! Neftchi trebuie să îi achite o sumă importantă lui Adi Mutu. TUN financiar dat de ”Briliant”

Azerii sunt buni de plată! Neftchi trebuie să îi achite o sumă importantă lui Adi Mutu. TUN financiar dat de ”Briliant”
Comentarii

În Ajunul Crăciunului, Neftchi Baku a anunţat oficial pe contul de Facebook că Adi Mutu nu mai antrenorul echipei azere. ”Briliantul” a reuşit să reziste doar jumătate de an pe banca lui Neftchi şi i-a lăsat pe ”petrolişti” pe locul trei, la 13 puncte de liderul Qarabag

Azerii trebuie să bage mâna serios în buzunar după ce i-au reziliat contractul lui Mutu

Publicaţia azeră Sport Info relatează că Adi Mutu a cerut să i se plătească salariile până la sfârşitul sezonului, adică echivalentul a 350.000 de euro. ”Briliantul” semnase un contract valabil până în 2025, dar a renunţat la remuneraţia pe care ar fi încasat-o în următorul sezon competiţional, mulţumindu-se cu banii pe care urma să îi primească dacă stătea la Nefttchi până la finele stagiunii actuale.

În 23 de meciuri la Neftchi, Mutu a obţinut 10 victorii, cinci egaluri şi opt înfrângeri.

Dezvăluiri din vestiar după decizia lui Adi Mutu de a pleca de la Rapid: „Eram foarte apropiaţi şi ne-a afectat!”

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid chiar înainte de startul actualului sezon.

Deşi Mutu a pregătit echipa în pauza de vară, oferta foarte bună primită de la Neftchi Baku l-a făcut pe tehnician să plece de la Rapid. Virgil Drăghia, unul dintre veteranii clubului din Giuleşti a rememorat acel moment şi a recunoscut că plecarea nu a picat bine în vestiarul Rapidului.

„Îţi dai seama că am stat şi am lucrat atâta timp cu el. Eram apropiaţi ca grup şi ne-a afectat oarecum, dar a plecat la mai bine. Noi i-am respectat decizia. A venit, şi-a făcut treaba, şi-a îndeplinit obiectivele.

În acea perioadă am fost un grup la fel de unit şi la fel de puternic cu staff-ul pe care l-a avut. A fost totul ok şi profesional. Nu avem ce să-i reproşăm, aşa este în fotbal până la urmă.

A fost totul pe repede înainte. Nu prea am apucat să discutăm, dar aşa este în fotbal. Antrenorii vin şi pleacă, jucătorii la fel”, a spus Virgil Drăghia, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mutuneftchi bakuazerbaidjanfotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare