Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, mega-anunţ de Crăciun. Când va pune un nou antrenor la Botoşani: ”Cred că o să vă placă”. Ce mai urmează să facă

Valeriu Iftime, mega-anunţ de Crăciun. Când va pune un nou antrenor la Botoşani: ”Cred că o să vă placă”. Ce mai urmează să facă

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a postat chiar în ziua de Crăciun un mesaj cu privire la echipa pe care o finanţează, FC Botoşani.

FC Botoşani a reuşit în ultima etapă din 2023 prima victorie a acestui sezon în Superligă, dar moldovenii rămân tot pe ultimul loc.

Valeriu Iftime este decis să nu lase lucrurile aşa şi a anunţat, în mediul online, în ziua de Crăciun, că va aduce un nou antrenor la echipă, în următoarele 48 de ore.

Totodată, omul de afaceri a transmis faptul că va face şi transferuri în perioada de iarnă pentru a încerca să se salveze de la retrogradare.

”Vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua”

"Vă urez tuturor Crăciun fericit, inimă bună şi gând curat!

Vă urez de asemenea şi mă rog să fim mai iubitori, mai iertători, mai milostivi şi să nădăjduim că împreună putem construi o lume cel puţin la fel de bună precum cea în care trăim, dacă nu mai bună!

Pentru cei care iubesc şi care preţuiesc FC Botoşani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-aţi trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să ştiţi că ţin cont de tot ceea ce îmi spuneţi.

Caut acum şi sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l şi anunţăm. După care o să mai fac nişte transferuri de fotbalişti şi vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Să fiţi convinşi că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranţă, avem argumente şi avem toate instrumentele necesare pentru a lupta şi pentru a face fotbal la Botoşani! Nu doar aşa, ca să respectăm competiţia, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoşani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat!

Vă garantez că, împreună cu asociaţii mei, caut cele mai bune soluţii şi sper din toată inima că le voi şi găsi!

Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm şi sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie! 

Vă spun din nou Crăciun fericit, inimă bună şi gând curat!", este mesajul special transmis de Iftime, pe pagina sa de Facebook.

În momentul de faţă, la FC Botoşani, antrenor principal în acte este acum Mihai Ciobanu, dar echipa este pregătită, de fapt, de Andrei Patache.

Afla mai multe despre: valeriu iftimebotosanisuperligacraciun 

viewscnt
Articole similare