Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | “Un nou Crăciun împreună”. Mesaje speciale de la marii campioni ai României: David Popovici, Gică Hagi şi Gică Popescu

VIDEO | “Un nou Crăciun împreună”. Mesaje speciale de la marii campioni ai României: David Popovici, Gică Hagi şi Gică Popescu

Diverse

Comentarii

David Popovici (19 ani), Gică Hagi (58 de ani) şi Gică Popescu (56 de ani) au transmis câteva mesaje şi gânduri bune cu ocazia Crăciunului.

Mesajul lui David Popovici, de Crăciun

Multipul campion la înot David Popovici a transmis, duminică, un mesaj de Crăciun pentru români, în care îndeamnă oamenii să se relaxeze şi să ptreacă timp cu familia.

 “Crăciun fericit! Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre şi relaxaţi-vă în această perioadă”, a afirmat Popovici.

Hagi şi Popescu: ”Un nou Crăciun împreună”

Şi Gică Popescu a postat un mesaj, alături de Gică Hagi. “Un nou Crăciun împreună. Sărbători fericite, tuturor!”, a notat Popescu, alături de o fotografie în care el şi Hagi ciocnesc un pahar.

Urări de Crăciun şi de la alţi campioni români

Pe lângă ei, şi alte personalităţi şi nume din lumea sportului românesc au transmis urări speciale cu ocazie sărbătorii de Crăciun. Printri aceştia se numără legendara Nadia Comăneci şi selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu.

Fosta mare gimnastă a ales şi o atmosferă cu totul specială pentru a le transmite românilor urările sale: a purtat o ţinută strălucitoare, lângă un brad împodobit.

Afla mai multe despre: david popovicigica hagigica popescucraciun 

viewscnt
Articole similare