Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti a transferat o campioană mondială! "Ne vedem sezonul următor". Până la 29 de ani are un CV de top

CSM Bucureşti a transferat o campioană mondială! "Ne vedem sezonul următor". Până la 29 de ani are un CV de top

Handbal

Comentarii

Apărătoare de bază în echipa reprezentativă a Olandei şi la campioana Germaniei, Inger Smits va fi în lotul CSM Bucureşti următoarele două sezoane, a anunţat, duminică, gruparea din Capitală.

Olandeza Inger Smits, la CSM Bucureşti, din vară

”Abia aştept să joc în grozava atmosferă de la Bucureşti. Ne vedem sezonul următor!”, a declarat în momentul semnării contractului jucătoarea olandeză, într-un scurt video de prezentare.

Inger Smits este campioană mondială în 2019 şi sfertfinalistă anul acesta şi medaliată cu bronz la Campionatul European din 2018, când Olanda a învins România în finala mică, în primul rând datorită apărării. 

De asemenea, jucătoarea este câştigătoare a EHF European League în 2022 şi campioană a ultimelor două ediţii ale campionatului german cu Biethigheim, aflată în acest moment cu un punct deasupra lui CSM Bucureşti în grupa A a EHF Champions League. 

Inger Smits este membră a unei familii de handbalişti, cu tatăl şi cu doi fraţi îmbrăcând şi ei tricourile echipei reprezentative a Olandei şi mezinul Kay câştigător al ultimei ediţii a Ligii Campionilor la masculin. 

La 29 de ani, Inger Smits are un CV ce o poate recomanda oricărei echipe de top din handbalul european, dar din vară se va alătura CSM Bucureşti.

Până atunci, la 11 februarie, suporterii ”tigroaicelor” o pot vedea la lucru în Capitală şi ca adversară a CSM-ului, în partida din EHF Champions League de pe 11 februarie.

Afla mai multe despre: csm bucurestiinger smitsinger smits csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare