Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui Neftci Baku. Azerii au anunţat deja cine îi va lua locul ”Briliantului”

NEWS ALERT | Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui Neftci Baku. Azerii au anunţat deja cine îi va lua locul ”Briliantului”
Comentarii

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu formaţia azeră Neftci Baku. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Astăzi, contractul dintre Neftci şi Adrian Mutu a fost reziliat în baza acordului reciproc. Neftci îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru cooperare şi efort şi îi urează succes în activităţile viitoare. Totodată, clubul transmite încă o dată sincere condoleanţe lui Adrian Mutu pentru trecerea în nefiinţă a mamei sale”, a notat Neftci Baku pe Facebook.

În vârstă de 44 de ani, Adi Mutu a fost instalat pe banca lui Neftci în luna iulie a acestui an. În 23 de partide cu Mutu antrenor, Neftci a înregistrat 10 victorii, opt înfrângeri şi cinci egaluri. În prezent, fosta campioană a Azerbaidjanului este pe locul trei în campionat, cu 28 de puncte, la 10 puncte distanţă de liderul Qarabag.

În ziua în care anunţul plecării lui Mutu a fost făcut public, Neftci a învins-o cu 2-0 pe Kapaz. Noul antrenor al lui Neftci Baku este Miodrag Bozovic, un tehnician în vârstă de 55 de ani, care a pregătit-o ultima dată pe Arsenal Tula (Rusia).

Afla mai multe despre: adi mutuazerbaidjanneftci baku 

viewscnt
Articole similare