Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, direct în Champions League! Brighton vrea să-l împrumute la un club de top din vest

Adrian Mazilu, direct în Champions League! Brighton vrea să-l împrumute la un club de top din vest

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Farul şi Rapid (0-0) a fost ultimul pentru Adrian Mazilu în tricoul campioanei României. ”Perla” lui Gică Hagi va deveni de la 1 ianuarie 2024 jucătorul lui Brighton, însă şansele ca acesta să rămână în lotul lui Roberto De Zerbi sunt minime.

Mazilu ar putea juca în Belgia. Britanicii au făcut anunţul

Conform unor surse din fotbalul englez, Brighton l-ar putea împrumuta pe Mazilu la Royale Union SG, echipă care ocupă în momentul de faţă fotoliul de lider în Belgia. Pentru tânărul component al lotului naţional U21 ar putea fi o mutare inspirată, având în vedere că primul contact cu fotbalul englez ar putea fi mult prea dur pentru fostul jucător al lui Hagi. Astfel, Mazilu ar putea acumula experienţă la formaţia belgiană care a  învins-o în urmă cu două săptămâni pe Liverpool, în grupele  Europa League.

Royale Union a terminat grupa pe locul trei şi va da piept cu Eintracht Frankfurit în play-off-ul pentru optimile de finală Conference League.

Adrian Mazilu, optimist după transferul la Brighton: „Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume”

„În Anglia o să fie destul de greu, dar trebuie să mă adaptez cât mai repede acolo la cerinţele lor şi să fac faţă. Premier League înseamnă cel mai puternic campionat din lume, unde se joacă cel mai frumos fotbal. Toate echipele şi toţi jucătorii au o valoare foarte mare.

Mi-am dorit de când eram mic să ajung acolo. Acel vis s-a îndeplinit, dar momentan trebuie să fac pasul şi să debutez acolo”, a explicat Mazilu, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Farului.

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightonsuperligăfarulroyale union sg 

viewscnt
Articole similare