Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Prima mare ofertă după demitere. Mutu, din nou în Superligă. Un club de mare tradiţie îl vrea urgent pe banca tehnică

BREAKING | Prima mare ofertă după demitere. Mutu, din nou în Superligă. Un club de mare tradiţie îl vrea urgent pe banca tehnică
Comentarii

Adrian Mutu ar fi fost demis de la Neftci Baku, însă antrenorul român este foarte aproape de a reveni după doar cinci luni în Superligă, fiind dorit de un club care se luptă pentru accederea în play-off.

Mutu a primit o veste proastă în Ajunul Crăcinului. Presa din Azerbaidjan notează că antrenorul ar fi fost demis de la Neftchi Baku.

Oficialii clubului azer i-au reproşat lui Mutu rezultatele sub aşteptări din campionat. "Briliantul" avea ca obiectiv titlul la Neftchi Baku, însă echipa este la zece puncte în spatele liderului Qarabag. Însă Mutu nu duce lipsă de oferte. E pe lista Petrolului, care s-ar putea despărţi în această iarnă de Florin Pîrvu.

Conform gsp.ro, preşedintele ploieştenilor, Marian Copilu, vrea să-l demită pe antrenor, însă acesta este susţinut de preşedintele executiv Claudiu Tudor. Florin Pîrvu are parte şi de susţinerea galeriei, dar Marian Copilu ar fi demarat deja discuţiile cu Adrian Mutu pentru preluarea echipei.

Fostul atacant a şi jucat la Petrolul. Mutu a fost legitimat la gruparea prahoveană între ianuarie 2014 şi septembrie 2014, când a şi reuşit cinci pase decisive şi şase goluri în cele 21 de meciuri jucate pentru ploieşteni.

Adi Mutu antrena în Azerbaidjan din iulie 2023, când a plecat de la Rapid şi l-a înlocuit la cârma lui Neftci Baku pe Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: mutupetrolulneftci baku 

viewscnt
Articole similare