Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă rog să nu ne luaţi visele". Mesajul prin care Cristiano Ronaldo s-a opus competiţiei starurilor. Ce crede despre SuperLiga Europeană

"Vă rog să nu ne luaţi visele". Mesajul prin care Cristiano Ronaldo s-a opus competiţiei starurilor. Ce crede despre SuperLiga Europeană
Comentarii

Portughezul Cristiano Ronaldo şi-a declarat şi el dezacordul faţă de SuperLiga Europeană, relatează, duminică, presa franceză.

SuperLiga Europeană: Cristiano Ronaldo se opune

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene s-a pronunţat în favoarea celebrei competiţii care a făcut atâta vâlvă la începutul anului 2021. Proiectul ar putea vedea lumina zilei în 2025, cu o nouă versiune prezentată de A22 Sports, compania care promovează evenimentul.

În timp ce Real Madrid şi Barcelona au rămas interesate încă de la început, o serie de cluburi europene importante şi-au exprimat opoziţia faţă de SuperLigă, printre care Bayern Munchen, cele două cluburi din Manchester (City şi United), Atlético Madrid, Inter Milano, AS Roma, Borussia Dortmund, Sevilla FC şi Villarreal, în timp ce în Franţa, PSG, Olympique Marseille şi AS Monaco s-au opus evenimentului.

Ronaldo susţine un mesaj care se opune SuperLigii

O serie de celebrităţi au spus, de asemenea, nu, călcând pe urmele lui Emmanuel Petit. Andrei Şevcenko şi Luis Figo şi-au exprimat, de asemenea, opoziţia faţă de SuperLigă prin susţinerea unor mesaje pe reţelele de socializare.

Cristiano Ronaldo le-a urmat exemplul. Starul mondial a dat like unui mesaj de pe contul Fans United Football Club, în care a criticat noul proiect de competiţie europeană. "Vă rog să nu ne luaţi visele. Nu lăsaţi să fie creată SuperLiga. Lăsaţi-ne pe noi şi pe toate cluburile mici să continuăm să visăm", a scris FC Fans United, o modestă echipă de liga a treia din Muntenegru, creată de fani.

Cu sediul în Podgorica, capitala Muntenegrului, clubul spune că este un "club mic cu speranţe mari", că SuperLiga "îi ameninţă visul" şi că nu este vorba "despre cluburi mari şi meciuri mari", ci mai degrabă "despre visele cluburilor mici de a participa la turneele mari". Mutat în Arabia Saudită în urmă cu un an, Cristiano Ronaldo nu uită de Europa, continentul său, şi de aceea şi-a împărtăşit părerea dând like acestei postări, care a făcut inevitabil vâlvă în lumea fotbalului şi nu a trecut neobservată. Portughezul va participa la Euro 2024 în iunie anul viitor, în Germania, la vârsta de 39 de ani (pe care o împlineşte la 5 februarie).

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo superliga europeanasuperliga europeana 

viewscnt
Articole similare