Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Ghici ce ne-a adus Moşul Rapidist”. Un nou transfer de top la Rapid. Dan Şucu, cadou pe final de an lui Bergodi

OFICIAL | ”Ghici ce ne-a adus Moşul Rapidist”. Un nou transfer de top la Rapid. Dan Şucu, cadou pe final de an lui Bergodi

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, iar giuleştenii şi-au anunţat achiziţia printr-un mod inedit: ”Ghici ce ne-a adus Moşul Rapidist”.

OFICIAL | Rapid, la al doilea transfer al iernii

Rapid a perfectat cel de-al doilea transfer al iernii, reuşind să-l achiziţioneze pe Borisav Burmaz, atacantul sârb de la FK Vozdovac.

Contractul său cu giuleştenii va dura până în vara anului 2026. Iar costul transferului se ridică la suma de 400.000 de euro.

După Florent Hasani, golgheterul Albaniei, cu Rapid a semnat cel de-al doilea marcator al Superligii Serbiei, cu 10 goluri marcate în 18 partide.

Crescut de Crvena Zvezda, cea mai titrată echipă din Serbia, atacantul de 22 de ani, împliniţi pe 21 aprilie, a mai jucat la Graficar şi Radnicki Kragujevac 1923.

Burmaz este internaţional sârb, evoluând pentru naţionalele U17, U18 şi U19 ale Serbiei, iar valoarea sa de piaţă, conform Transfermarkt, este de 1,2 milioane de euro.

”Cel de-al doilea marcator din Superliga Serbiei va fi jucătorul Rapidului pentru cel puţin doi ani şi jumătate!”, se arată pe site-ul oficial al clubului giuleştean.

Transferurile de la Rapid, lăudate de Marius Şumudică: ”Îi felicit”

”Pe mină mă bucură că (n.r. Dan Şucu) are entuziasm, îl felicit, văd că face transferuri. Vreau să felicit şi suporterii, pentru că în momentul de faţă există o familie la Rapid. Suporterii nu au reacţionat în niciun fel, chiar dacă rezultatele au fost negative.

Totul e ok şi în perspectiva unor rezultate pozitive şi îi dau liniştea domnului Bergodi ca să îşi îndeplinească obiectivele. Sper din suflet, asta e o dorinţă de-a mea, ca Rapid să îşi îndeplinească obiectivul şi anume să joace în cupele europene, pentru că merită”, a afirmat Şumudică, la revenirea în România.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodiborisav burmazflorent hasani 

viewscnt
Articole similare