Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Hasani a suferit o accidentare”. Abia transferat, deja le dă bătăi de cap celor de la Rapid

”Hasani a suferit o accidentare”. Abia transferat, deja le dă bătăi de cap celor de la Rapid

Rapid

Comentarii

Abia transferat de Rapid, Florent Hasani (26 de ani) acuză deja probleme de natură medicală şi rămâne de văzut care va fi impactul kosovarului la formaţia din Giuleşti.

Rapid a reuşit un transfer important şi l-a luat pe Florent Hasani, cel mai bun marcator al campionatului din Albania, în sezonul trecut.

Jucătorul kosovar a fost anunţat deja oficial şi poate fi o achiziţie extrem de importantă pentru partea a doua a sezonului pentru echipa giuleşteană.

În vârstă de 26 de ani, Florent Hasani se va alătura giuleştenilor în cantonamentul din Antalya, dar până atunci trebuie să scape de problemele medicale.

Noul transfer al Rapidului, probleme cu accidentările

Acesta a acuzat o accidentare chiar la meciul de campionat din acest weekend în Albania, în eşecul lui KF Tirana contra celor de la KF Vllaznia (0-1).

Jucătorul kosovar nu a făcut parte din lotul pentru acest joc, iar după meci antrenorul Julian Ahmataj a anunţat că Hasani a lipsit din cauza unei accidentări.

"Am avut probleme cu accidentările. Ne-au lipsit portarii şi Hasani. Hasani a suferit o accidentare care nu i-a permis să joace azi, chiar dacă a semnat deja cu Rapid", a declarat Ahmataj, citat de Newsport.

Florent Hasani este al doilea jucător kosovar din lotul Rapidului, după Albion Rrahmani. Un al treilea, Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj, se află în negocieri cu formaţia din Giuleşti.

Rapid ar urma să puncteze în perioada următoare şi la capitolul plecări, iar cel mai vehiculat nume este cel al atacantului Juvhel Tsoumou, care nu a reuşit să impresioneze cu nimic până acum în tricoul giuleştean.

Afla mai multe despre: rapidflorent hasanisuperliga 

viewscnt
Articole similare