Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat!". Şucu, transfer de titlu: a adus piesa lipsă de la Rapid! | BREAKING NEWS

"A semnat!". Şucu, transfer de titlu: a adus piesa lipsă de la Rapid! | BREAKING NEWS

Rapid

Comentarii

Pe plan fotbalist, anul 2023 s-a terminat deja, însă acum încep mişcările de trupe specifice perioadei de transferuri. Rapid, care a terminat pe locul 4 în Superligă anul 2023, a făcut o nouă mutare în mercato şi a adus piesa lipsă din echipă.

După ce l-a transferat pe Florent Hasani, un golgheter din Kosovo, Rapid s-a mişcat repede şi a făcut o nouă mutare pe piaţa transferurilor. Giuleştenii, în frunte cu Dan Şucu, l-au convins să semneze pe Borisav Burmaz (22 de ani), atacant lateral dreapta din campionatul Serbiei.

Rapid a adus piesa lipsă din echipă, un atacant lateral dreapta golgheter din Serbia

Borisav Burmaz, care a jucat până acum la Vozdovac în prima ligă a Serbiei, a semnat deja cu Rapid şi va veni să crească nivelul Rapidului în partea a doua a campionatului, scrie Fanatik, care precizează că actele transferului au fost deja parafate. Este piesa lipsă din echipa Rapidului, care a căutat să aibă o extremă dreapta la fel bună precum este cazul în partea stângă a atacului, unde Claudiu Petrila a dat un randament foarte bun până la accidentare.

Asfel, Burmaz este cel de-al doilea transfer al iernii de la Rapid, după atacantul Florent Hasani, adus ca înlocuitor pentru Albion Rrahmani, accidentat grav la naţionala statului Kosovo şi care va rata, în mare parte, tot sezonul într-un moment crucial pentru echipă.

Borisav Brumaz a strâns 19 meciuri şi 10 goluri în toate competiţiile sezonului la Vozdovac, în 1.236 de minute.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Borisav Burmaz în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Rapid a terminat anul 2023 pe locul 4 în Superligă, cu 33 de puncte, la 11 puncte diferenţă de liderul FCSB (44).

Afla mai multe despre: rapid transfer borisav brumazborisav brumaz rapid transferborisav brumaz transfer rapidrapid borisav brumaz 

viewscnt
Articole similare