Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suporterii nu au reacţionat în niciun fel”. Mesajul lui Şumudică pentru Rapid şi Dan Şucu: ”Asta e o dorinţă de-a mea”

”Suporterii nu au reacţionat în niciun fel”. Mesajul lui Şumudică pentru Rapid şi Dan Şucu: ”Asta e o dorinţă de-a mea”

Rapid

Comentarii

Antrenorul Marius Şumudică (52 de ani) a revenit în România şi a vorbit pe larg despre echipa sa de suflet, Rapid Bucureşti.

Marius Şumudică s-a întors în România pentru a-şi petrece zilele de vacanţă şi sărbătorile de iarnă alături de familie.

Antrenorul român a fost aşteptat de jurnalişti la sosirea în ţară, iar printre mai multe subiecte abordate a fost, aşa cum era de aşteptat, şi cel legat de Rapid.

Fostul jucător şi antrenor al giuleştenilor a avut cuvinte de laudă pentru Dan Şucu, pe care l-a felicitat pentru toate eforturile depuse la clubul de lângă Podul Grant.

”Sper din suflet, asta e o dorinţă de-a mea. Rapid are antrenor”

De altfel, Şumudică a transmis felicitări şi suporterilor rapidişti şi i-a urat succes lui Cristiano Bergodi pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon de Superligă.

”Pe mină mă bucură că are entuziasm, îl felicit, văd că face transferuri. Vreau să felicit şi suporterii, pentru că în momentul de faţă există o familie la Rapid. Suporterii nu au reacţionat în niciun fel, chiar dacă rezultatele au fost negative.

Totul e ok şi în perspectiva unor rezultate pozitive şi îi dau liniştea domnului Bergodi ca să îşi îndeplinească obiectivele. Sper din suflet, asta e o dorinţă de-a mea, ca Rapid să îşi îndeplinească obiectivul şi anume să joace în cupele europene, pentru că merită.

În sondaje suporterii l-au plasat pe Măldărăşanu primul (n.r. ca antrenor). Da, eu sunt în Turcia, nu se pune problema în momentul de faţă (n.r. unei reveniri la Rapid). E foarte greu ca eu să plec din Turcia. Bine, dacă mi-aş dori să plec, aş putea, dar nu vreau să vorbesc despre un alt club, mai ales despre Rapid.

Rapid are antrenor, este domnul Bergodi, îl respect. Nu e frumos să vorbesc şi să fac analiză la ceea ce s-a întâmplat. Cu eforturile care se fac la Rapid, jucătorii şi antrenorul trebuie să ducă această echipă în cupele europene, ca să mulţumească suporterii”, a declarat Şumudică, la revenirea în ţară.

În prezent la Gaziantep, Marius Şumudică a fost jucătorul giuleştenilor în urmă cu mai bine de două decenii, dar şi antrenor la Rapid (2010-2011).

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicasuperligadan sucu 

viewscnt
Articole similare