Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă dau cuvântul meu de onoare că a fost o coincidenţă ". MM Stoica a intervenit după atacurile asupra FCSB: "Vorbim să ne aflăm în treabă?" | EXCLUSIV

"Vă dau cuvântul meu de onoare că a fost o coincidenţă ". MM Stoica a intervenit după atacurile asupra FCSB: "Vorbim să ne aflăm în treabă?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a răspuns insinuărilor după victoriile cu Hermannstadt şi Poli Iaşi.

MM Stoica a intervenit din nou pentru FCSB: "De ce vorbim despre chestii pe care le-au făcut şi alţii? Se pune lupa mereu pe noi"

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Superliga, cu 44 de puncte, cu opt peste CFR Cluj. Totuşi, după 3-0 cu Hermannstadt şi 3-1 cu Poli Iaşi, au existat insinuări, întrucât Gigi Becali i-a cumpărat pe Baba Alhassan şi Luis Phelipe chiar de la ultimele două adversare directe. 

Încă o dată, MM Stoica a demontat speculaţiile şi a venit cu argumente din meciurile din acest sezon. 

"Spre deosebire de alţii, chiar urmăresc fenomenul fotbalistic autohton. Să luăm echipa Iaşului de la meciul cu Craiova, 2-2. Luis Phelipe a fost schimbat cu Robert Ion şi echipa a câştigat 2-0 partea a doua a meciului, 0-2 în pauză şi 2-2. Ce titulari i-au lipsit Iaşiului? Titularii accidentaţi de o perioadă lună, Harrison, unul dintre golgheteri. Despre ce vorbim? 

Acum auzeam că vorbeau unii că au dat afară jucători. Păi, pe cine au dat? Belu a jucat? Nu! Vaşvari a mai jucat? N-a mai jucat de mult timp. Vojtus de când n-a mai jucat? Vorbim să ne aflăm în treabă sau ştim lucrurile? Asta e echipa Iaşiului din ultima perioadă. Că bancă n-au avut, e adevărat, dar asta e situaţia. 

Vă dau cuvântul meu de onoare că a fost o coincidenţă (n.r. - că Alhassan şi Phelipe au fost transferaţi de FCSB înaintea meciurilor directe). Nimeni nu s-a gândit la aşa ceva. Discuţiile se poartă de mult. Ne bătea Iaşiul dacă juca Phelipe? Alin Roman a dat şapte goluri şi era să ne dea şi nouă. 

De ce vorbim despre chestii pe care le-au făcut şi alţii şi nu s-a vorbit? Ştiu ce înseamnă, se pune lupa mereu pe noi. N-am încălcat niciun regulament. Probleme sunt când a făcut Copilu ce a făcut cu Bălgrădean, penalizează o echipă care face asta, nu da amendă, e o ruşine! Le iei puncte şi nu mai face nimeni aşa ceva", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicatransferuri fcsbfcsb hermannstadtpoli iasi fcsb 

viewscnt
Articole similare