Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alungat de Universitatea Craiova, Carlos Fortes a ajuns unul dintre cei mai buni marcatori portughezi în 2023. În ce ţară a reuşit să strălucească

Alungat de Universitatea Craiova, Carlos Fortes a ajuns unul dintre cei mai buni marcatori portughezi în 2023. În ce ţară a reuşit să strălucească
Comentarii

Fostul atacant al Universităţii Craiova şi a lui Gaz Metan, Carlos Fortes (29 de ani), este printre cei mai buni marcatori portughezi în 2023, iar la final de an a acordat un interviu în care a vorbit despre cariera sa. El evoluează în Indonezia, pentru PSIS, cu care este pe locul al patrulea.

Dorit de Gigi Becali şi alungat de Universitatea Craiova, Carlos Fortes s-a reinventat! În ce ţară a dat lovitura

Carlos Fortes a fost transferat în 2018 în România, la Gaz Metan, şi a avut prestaţii apreciate, care l-au adus la Universitatea Craiova un an mai târziu. Oltenii au plătit 200.000 de euro, însă transferul s-a dovedit a fi un eşec, întrucât în Bănie a marcat doar de două ori, în 28 de meciuri. 

Şi FCSB a vrut să-l transfere, dar echipele din România şi-au pierdut interesul pentru atacant. De altfel, Gigi Becali anunţa, în 2019, că Fortes pleacă în cantonamentul FCSB-ului din Spania şi că înţelegerea va fi semnată. 

În ultimii ani, Carlos Fortes şi-a continuat aventura, iar din 2021 a jucat în Indonezia, pentru Arema şi PSIS, actuala echipă. 

De altfel, Carlos Fortes a marcat de 13 ori în acest an, a ajuns să fie printre cei mai buni marcatori portughezi, iar la final de an şi-a spus povestea pentru A BOLA. 

"Cred că a fost un an pozitiv, dar ar fi putut fi mai bine. Am avut la începutul anului o accidentare care m-a condiţionat foarte mult şi m-a împiedicat să obţin cifre mai bune. Cu toate acestea, este o mare mândrie pentru mine să-mi văd numele pe lista celor mai buni marcatori portughezi în 2023.

Am avut un campionat grozav şi suntem în măsură să concuram pentru play-off. Cred că avem calitatea să o realizăm, dar este o ligă dificilă (n.r. - prima ligă din Indonezia), în care, uneori, cluburile sunt incapabile să menţină stabilitatea necesară, dar până acum totul a decurs bine şi vom continua să muncim pentru a atinge acest obiectiv", a declarat Carlos Fortes. 

Fostul jucător de la Gaz Metan şi Universitatea Craiova a vorbit şi despre contractele pe care le-a semnat în străinătate. 

"Nu mi-a fost niciodată frică să emigrez şi acum sunt fericit că sunt aici, dar dacă s-ar ivi o oportunitate mai bună, în altă ţară, ar fi ceva care să nu mă sperie. Nu am o preferinţă pentru nicio ţară, dar clar, cu influenţa monetară a campionatului saudit, chiar şi pentru stabilitatea pe termen lung a familiei mele, ar fi ceva care ar putea fi foarte atractiv.

Da, e în planurile mele (n.r. - revenirea în Portugalia), nu ştiu când. Este ceva la care mă gândesc mult, chiar şi pentru familia mea, deoarece soţia şi copiii mei sunt în Portugalia. Îmi lipsesc foarte mult în fiecare zi, fiind departe de ei, aşa că este clar o opţiune.

Am început cursul de antrenori UEFA C, dar încă nu am reuşit să-l termin pentru că, între timp, am venit în Indonezia şi am vrut să văd şi ceva legat de gestionarea carierei sportive", a mai spus Carlos Fortes pentru A BOLA. 

  • 10 goluri în 19 meciuri sunt cifrele lui Carlos Fortes în acest sezon din Indonezia. 

Afla mai multe despre: carlos fortescarlos fortes universitatea craiovacarlos fortes fcsb 

viewscnt
Articole similare