Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Retrogradăm!” Decizia radicală luată de Valeriu Iftime după înfrângerea cu Dinamo. ”Nu pot să merg mai departe! Suntem jalnici”

”Retrogradăm!” Decizia radicală luată de Valeriu Iftime după înfrângerea cu Dinamo.  ”Nu pot să merg mai departe! Suntem jalnici”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a bifat şi al douăzecilea meci consecutiv fără victorie fără victorie în acest campionat, iar Valeriu Iftime a anunţat ce se va întâmpla la echipa sa. Finanţatorul roş-alb-albaştrilor s-a declarat extrem de dezamăgit după înfrângerea cu Dinamo şi pare resemnat în privinţa şanselor echipei sale de a evita retrogradarea.

Valeriu Iftime îşi joacă ultima carte pentru a-şi salva echipa. ”Schimb antrenorul!”

Omul cu banii de la FC Botoşani a dezvăluit că vor urma schimbări radicale în pauza de iarnă, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice. Iftime nu l-a găsit drept ţap ispăşitor pe Andrei Patache pentru eşecurile echipei, însă a anunţat că va căuta un alt antrenor.

"Asta e. Suntem în Liga a II-a, nu avem nicio şansă. Să nu dai un şut la poartă cu Dinamo, e o problemă mare. Şi de echipă, şi de antrenor. Şi în Liga a II-a suntem de bătut. Nu pot să merg mai departe cu Andrei Patache pentru că e jenant ce s-a întâmplat astăzi. 

Nu cred că am vreo şansă să mai fac… Vreau să fac, să aduc un antrenor şi să mai schimb ceva. Ca să evităm retrogradarea, mi se pare greu. Deja suntem jalnici, nu avem nicio şansă. 

Eram atât de sigur că azi câştigăm… Este cel mai negru scenariu. Să nu baţi în 20 de etape pe nimeni şi să te bată penultima clasată, clar, 2-0, să nu dai un şut la poartă. Este incredibil cât de slabi suntem. Andrei a făcut ce a putut, dar nu avem vlagă", a spus Valeriu Iftime, potrivit btonline.ro.

  • FC Botoşani a expediat o singură minge pe spaţiul porţii în meciul cu Dinamo, o lovitură de cap în prima repriză a meciului. Moldovenii ocupă ultimul loc în campionat, cu doar nouă puncte, la 14 lungimi distanţă de ultimul loc de baraj.

În următoarea etapă, echipa lui Valeriu Iftime se va deplasa la Galaţi, în ultimul meci al anului pentru cele două echipe. Partida este programată vineri, pe 22 decembrie, de la 17:00 şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: dinamofc botoşanivaleriu iftimesuperligă 

viewscnt
Articole similare