Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cutremur" în Gruia, în iarnă? Balaj, anunţ care îi dă fiori lui Mandorlini: "Suntem nemulţumiţi! Vom face o analiză" | EXCLUSIV

"Cutremur" în Gruia, în iarnă? Balaj, anunţ care îi dă fiori lui Mandorlini: "Suntem nemulţumiţi! Vom face o analiză" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a făcut un anunţ care îi dă fiori lui Andrea Mandorlini (62 de ani), antrenorul echipei din Gruia. Oficialul echipei din Gruia a lăsat de înţeles că tehnicianul italian ar putea pleca de pe banca tehnică în pauza de iarnă a campionatului.

Cu Andrea Mandorlini la cârmă, CFR Cluj n-a mai câştigat de opt meciuri consecutive în toate competiţiile şi traversează un moment nefast. Distanţa faţă de liderul FCSB s-a mărit la opt puncte şi, în pauza de iarnă, ar putea avea loc "cutremurul" la formaţia din Ardeal.

Cristi Balaj îl pune în gardă pe Andrea Mandorlini înainte de pauză de iarnă: "Suntem nemulţumiţi de rezultate"

Preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, a dezvăluit că lipsa rezultatelor este o nemulţumire pentru conducerea clubului, iar în pauza de iarnă se va face o analiză asupra viitorului băncii tehnice. Astfel, Balaj a lăsat de înţeles că italianul Mandorlini ar putea pleca.

"Orice antrebor e ţinut de rezultate. Nu s-a pus în discuţie şi am demonstrat că suntem un club civilizat, nu s-a întâmplat niciodată o serie atât de lungă de insuccese. În iarnă vom face o analiză şi vedem care va fi decizia cea mai bună. Orice meci e important. Suntem nemulţumiţi de rezultate, dar e o culpă comună, nu e doar vina antrenorului", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

CFR Cluj se află pe locul 2 în Superligă, cu 33 de puncte, la opt puncte în spatele liderului FCSB (41) şi la egalitate cu echipa de pe locul 3, Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinibalajcristi balajantrenor 

viewscnt
Articole similare