Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te mai întâlneşti cu portari şi fundaşi de ăştia?". Dinamo a câştigat după patru luni, însă Bogdan Cosmescu atrage atenţia! "Ce echipă să treacă sub Dinamo?"

"Te mai întâlneşti cu portari şi fundaşi de ăştia?". Dinamo a câştigat după patru luni, însă Bogdan Cosmescu atrage atenţia! "Ce echipă să treacă sub Dinamo?"

Dinamo București

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu, au comentat victoria obţinută de Dinamo în faţa lui FC Botoşani, în meciul ultimelor două clasate din Superliga.

Pe cine bagă Dinamo sub ea în clasamentul Superligii pentru a scăpa de retrogradare?

Dinamo Bucureşti a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei cu numărul 21 din Superligă. A fost prima victorie a lui Dinamo în Superligă după patru luni de secetă şi primul rezultat pozitiv după cinci înfrângeri consecutive.

Meciul a provocat reacţii, iar Dinamo a primit un semnal de alarmă, la Minutul 91, în ciuda celor trei puncte. În studioul Orange Sport, experţii au analizat cele 90 de minute din Moldova. 

Bogdan Cosmescu: Dinamo n-a jucat excepţional azi, au fost două realizări cu care nu te întâlneşti mereu (n.r. - golurile lui Politic şi Abdallah). Te mai întâlneşti cu portari de ăştia şi cu fundaşi de ăştia? 

Constantin Zotta: Ce echipă să treacă sub Dinamo?

Bogdan Cosmescu: Poli Iaşi şi Oţelul, cu Oţelul te gândeşti că se poate întâmpla ceva. Botoşani, în formula asta, nu are nicio şansă. Trebuie să se hotărasca Iftime dacă aduce jucători sau nu.

Basarab Panduru: De ce ar băga-o pe Oţelul care bate tot în deplasare? Baţi FCSB, U Cluj şi cum joci! Te duci la U Cluj, o baţi. 

Bogdan Cosmescu: Asta aşa e, mie nu-mi vine să cred ce face Oţelul, dar te gândeşti că se poate întâmpla ceva la Oţelul. 

Basarab Panduru: Ţii minte şi cu Dică la Mioveni? Au venit jucători şi ai zis că urcă, dar n-a fost aşa. Când să aduci jucători, dacă nu i-ai găsit până acum? Nici Rapid nu a reuşit cu jucători noi. Ca să aduci jucători buni ai nevoie de 1 milion, să dea 4-5 milioane? 

În clasament, Dinamo ocupă penultima poziţie, a 15-a, cu 13 puncte, în timp ce FC Botoşani are 9 puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescudinamo superligabotosani dinamo 

viewscnt
Articole similare