Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, furibund când a vorbit despre FCSB! "Ei îşi apără familia şi aici îl introduc şi pe arbitrul Dima. Ei fac o diversiune" | EXCLUSIV

Cristi Balaj, furibund când a vorbit despre FCSB! "Ei îşi apără familia şi aici îl introduc şi pe arbitrul Dima. Ei fac o diversiune" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj a reacţionat în privinţa ultimelor controverse din arbitraj. După remarca conducătorului de la FCSB, Mihai Stoica, în privinţa comunicatului lui Kyros Vassaras, preşedintele de la CFR Cluj a făcut trimitere la legătura de rudenie dintre Iulian Dima şi Marius Ianuli şi a vorbit şi despre o "diversiune"

Şi FCSB a ajuns în atenţia lui Cristi Balaj! "Ei fac o diversiune". Arbitrul introdus în dispută

Eroarea uriaşă din care Sepsi a câştigat cu CFR Cluj, la un offside judecat greşit de VAR, l-a forţat pe preşedintele CCA, Kyros Vassaras, să prezinte public scuze. După ce şeful arbitrilor a reacţionat la meciul de la Sfântu Gheorghe, MM Stoica a evidenţiat faptul că după golul anulat lui Florinel Coman, în CFR Cluj - FCSB, grecul n-a reacţionat la fel

Cristi Balaj a răbufnit, a făcut trimitere la faptul că Mache, team-managerul FCSB, e verişor de gradul II prin alianţă cu arbitrul Iulian Dima, cel care s-a aflat în camera VAR la Sepsi - CFR Cluj. 

"Ei (n.r. - cei de la FCSB) îşi apără familia şi aici îl introduc şi pe arbitrul Dima. Păi, îşi apără, complică lucrurile, tot ce spun în acest moment e în defavoare lor. Ce mai e de discutat? Care e treaba lor să apere arbitrul?

Nu există în fotbalul mondial această eroare (n.r. - a VAR-ului la Sepsi - CFR). Ei (n.r. - cei de la FCSB) fac o diversiune. Ce s-a întâmplat cu aceste scuze s-a mai întâmplat", a declarat Cristi Balaj, pentru Orange Sport

Cristi Balaj a continuat cu golul anulat al lui Florinel Coman, din CFR Cluj - FCSB

Preşedintele lui CFR Cluj a recunoscut că poate fi considerat subiectiv, iar la faza controversată din derby-ul cu FCSB, din Gruia, le-a dat credit arbitrilor Colţescu şi Găman. 

(n.r. - despre golul anulat al lui Florinel Coman, în CFR - FCSB 1-1) Dacă acel gol nu ar fi fost atât de frumos, opinia era diferită, ori şi la Comisia de Arbitri de la UEFA să nu vă imaginiţi că e unanimitate. Colţescu n-a văzut, el a văzut doar că a jucat mingea (n.r. - Valentin Creţu), nu că s-a dus cu celălalt picior 'remorcă'.

I s-a comunicat în cască (n.r. - lui Colţescu din partea lui Găman) că există şi un contact ulterior la piciorul stâng, iar în camera VAR s-au găsit elemente care nu au fost controlate în timpul jocului şi s-a considerat fault. Porumboiu, Crăciunescu, Vassaras, Alexandru Tudor, care n-a spus că n-a fost fault, ci a recunoscut că a fost fault, iar el a spus doar că nu se putea reveni. Ce facem cu situaţiile în care o echipă înscrie gol şi arbitrul nu validează golul şi reia jocul cu lovitură de pedeapsă?

Pot fi considerat subiectiv, orice opinie trebuie acceptată. Colţescu spune altceva prin ce a făcut, că nu a controlat faza, că el n-a văzut piciorul stâng. Putea să meargă la VAR şi să nu dea fault. Protocolul VAR spune că dacă arbitrul descoperă anumite elemente nevăzute live, lovirea piciorului stâng... El a văzut doar mingea. Colţescu nu era obligat să anuleze golul", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristi balajcristi balaj cfr clujsepsi cfr cluj varmm stoica 

viewscnt
Articole similare