Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie la FCSB! Gigi Becali a găsit atacant în Italia: ”Dă bine cu capul, marchează goluri!”

Nebunie la FCSB! Gigi Becali a găsit atacant în Italia: ”Dă bine cu capul, marchează goluri!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), mai detonează o ”bombă”!

Omul de afaceri a recunoscut că se gândeşte serios, în această iarnă, să-l cheme înapoi la echipă pe Malcom Edjouma, deoarece mijlocaşul nu este folosit suficient la Bari şi sunt şanse mici ca italienii să-i activeze clauza de transfer definitiv, de aproximativ 600.000 de euro.

  • 200.000 de euro a plătit Bari pentru împrumutul lui Malcom Edjouma până în vara lui 2024.

Malcom Edjouma se întoarce la FCSB?

Aşadar, Gigi Becali ar prefera să-l cheme înapoi la FCSB, decât să-l lase pe francez să ”facă banca” la Bari.

Iar dacă se va întoarce la echipă, Gigi Becali este sigur că Malcom Edjouma se va descurca foarte bine în postura de atacant, pentru a-i face concurenţă lui Andrea Compagno.

Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică?”.

Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant. Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în faţa porţii, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipeşte mingea de el, are magnet la picior”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Mihai Stoica a negat această posibilitate

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit că nu există şanse ca Malcom Edjouma să revină din împrumut mai devreme. Cu toate acestea, se pare că Gigi Becali are alte planuri.

"Am văzut că a jucat ieri Edjouma. A intrat în minutul 60 şi ceva. Nu, sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contract. Nicio clauză în contract nici la Musi, e sub contract cu Petrolul până pe 15 iunie 2024", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: malcom edjoumagigi becalibari 

viewscnt
Articole similare