Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroarea uriaşă de arbitraj din meciul Sepsi - CFR a produs rumoare: ”Sunt uluit de faptul că s-a decis că nu e ofsaid” | VIDEO EXCLUSIV

Eroarea uriaşă de arbitraj din meciul Sepsi - CFR a produs rumoare: ”Sunt uluit de faptul că s-a decis că nu e ofsaid” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Partida de duminică din Superligă dintre Sepsi OSK şi CFR Cluj a fost decisă de o fază controversată de arbitraj, eroarea comisă fiind recunoscută inclusiv de şeful CCA, grecul Kyros Vassaras. Greşeala decisivă a declanşat rumoare şi în studioul Orange Sport.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-2, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al optulea meci consecutiv fără victorie în toate competiţiile.

CFR a deschis scorul prin Panagiotis Tachtsidis (31), dar covăsnenii au revenit după pauză, prin reuşitele semnate de Sherif Kallaku (70) şi Vitalie Damaşcan (85).

Dar reuşita de trei puncte a formaţiei covăsnene s-a marcat în urma unei faze controversate de arbitraj. 

Mai exact, arbitrii partidei nu au detectat un ofsaid la Mario Rondon, înainte ca Vitalie Damaşcan să reia mingea în plasa lui Sava, chiar dacă au beneficiat de tehnologia VAR, iar asistentul avea traiectorie liberă spre fază.

Această greşeală decisivă de arbitraj a fost recunoscută de însuşi şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, la o zi după disputarea partidei.

”Se vede clar că Ştefănescu dă în minge, fără dubii”

De asemenea, eroarea cu pricina a fost analizată şi în studioul Orange Sport, acolo unde moderatorul Dan Udrea şi invitaţii Basarab Panduru şi Andrei Vochin s-au arătat surprinşi de modul în care această fază le-a scăpat cu totul arbitrilor.

  • Udrea: ”Călcâiul lui Rondon, dar este evident că este în poziţie de ofsaid. Mie aşa mi se pare. Nu ştiu, nu pot să-mi dau seama cum s-a judecat. Acum realizez de ce s-a stat mult”.
  • Panduru: ”Şi aici ce s-a considerat? Că, de fapt, mingea vine de la jucătorul CFR-ului”.
  • Vochin: ”Se consideră că nu e în ofside”.
  • Panduru: ”Că nu e în ofside?”
  • Vochin: ”Acum discutăm de piciorul lăsat în urmă de Rondon versus spatele lui Matei Ilie”.
  • Panduru: ”Păi, călcâiul se vede că e în spate, sănătos, calumea. Linia albastră este pe călcâiul lui Rondon”.
  • Vochin: ”Şi atunci de ce nu e ofsaid?”
  • Udrea: ”Păi, nu ştiu. Asta întreb şi eu”.
  • Panduru: ”Pentru că a considerat că mingea a venit de la jucătorul CFR-ului?”
  • Udrea: ”Şi atunci de ce mai tragi liniile? Pentru că nu mai au relevanţă liniile. (n.r. după ce vede reluările fazei în super slow-motion) Dar se vede clar că Ştefănescu dă în minge, fără dubii. Sunt uluit, realmente, de liniile alea trase şi de faptul că s-a decis că nu e ofsaid”.

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr cluj sepsisuperligaccaarbitraj 

viewscnt
Articole similare