Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un jucător de la Rapid, propus la Toulouse, locul 15 din Ligue 1: ”Ar putea fi un pariu de viitor”

BREAKING | Un jucător de la Rapid, propus la Toulouse, locul 15 din Ligue 1: ”Ar putea fi un pariu de viitor”

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă sportivă la Rapid, Andrei Borza (18 ani) rămâne un fotbalist interesant pentru cluburile europene.

Jurnaliştii francezi de la ”Daily Mercato” l-au inclus pe Andrei Borza pe o listă de cinci jucători pe care Toulouse ar trebui să-i cumpere în această iarnă, pentru a-şi întări lotul.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza, conform transfermarkt.de.

Andrei Borza, propus la Toulouse

Toulouse are nevoie neapărată de întăriri, în această iarnă, pentru a-şi consolida poziţia din Ligue 1. În acest moment, echipa se află pe locul 15, cu 14 puncte, la doar un punct peste locul de baraj - 16, ocupat în acest moment de Lyon şi două peste primul loc retrogradabil - 17, pe care se află Lorient.

După participarea în grupele Europa League, ar fi un dezastru pentru Toulouse să se ”trezească” direct în Ligue 2, când ambiţiile acestui sezon erau atât de mari. 

  • S-a clasat pe locul 2 în Grupa E, în spatele lui Liverpool, şi va juca în play-off-ul pentru optimile de finală al competiţiei.

În acesst moment, Toulouse are doi fundaşi stângă în lot: chilianul Gabriel Suazo şi suedezul Oliver Zanden. Cu toate acestea, niciunul nu livrează la nivelul aşteptat de antrenorul Carles Martinez.

  • De altfel, la ultimul meci de campionat, în remiza de acasă cu Rennes, scor 0-0, pe acest post a fost folosit Moussa Diarra, fundaş central de meserie.

Toulouse se va muta în acest sector în săptămânile următoare. Andrei Borza, un tânăr român de 18 ani de la FC Rapid 1923 care se remarcă în numerose baze de date, ar putea fi un pariu de viitor”, anunţă ”dailymercato.com”.

Pe aceeaşi listă cu Andrei Borza se mai regăsesc alţi patru fotbalişti:

  • Leonardo Godoy - Estudiantes de La Plata
  • Matheus Saldanha - Partizan Belgrad
  • Yusus Sari - Adana Demirspor
  • Martin Vitik - Sparta Praga

Andrei Borza, într-o scădere de formă

Internaţionalul român de tineret este titular la Rapid în ultima perioadă, însă a avut mai multe evoluţii ezitante decât convingătoare.

La ultimul meci din Superligă al Rapidului, contra Petrolului, Andrei Borza şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din minutul 6, după o intrare imprudentă, cu talpa sus.

  • 800.000 de euro a plătit Rapid celor de la Farul pentru Andrei Borza, în august 2023.

Afla mai multe despre: andrei borzatoulouse 

viewscnt
Articole similare