Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aşa e în fotbal, dacă nu înscrii, primeşti”. A marcat, dar CFR Cluj a pierdut cu Sepsi: ”Titlul este departe. FCSB are cu opt puncte mai mult”

”Aşa e în fotbal, dacă nu înscrii, primeşti”. A marcat, dar CFR Cluj a pierdut cu Sepsi: ”Titlul este departe. FCSB are cu opt puncte mai mult”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit de echipa sa pe terenul lui Sepsi OSK.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-2, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al optulea meci consecutiv fără victorie în toate competiţiile.

CFR a deschis scorul prin Panagiotis Tachtsidis (31), dar covăsnenii au revenit după pauză, prin reuşitele semnate de Sherif Kallaku (70) şi Vitalie Damaşcan (85).

”Avem ocazii, dar nu marcăm goluri. E o problemă”

Astfel, CFR Cluj s-a îndepărtat serios de primul loc, ocupat de FCSB, fiind acum la o distanţă de 8 puncte în spatele bucureştenilor, iar Andrea Mandorlini se află într-o poziţie foarte complicată.

La finalul jocului, Panagiotis Tachtsidis a avut un discurs dur cu privire la evoluţia echipei clujene, precizând ce şanse mai are aceasta la titlu.

De asemenea, mijlocaşul grec a punctat faptul că CFR nu este mai eficientă în faţa porţii, dar şi mai atentă în apărare.

"Nu sunt fericit, a fost un meci greu, am avut ocazia de a face 2-0. Aşa e în fotbal, dacă nu înscrii, primeşti apoi. Avem şapte meciuri fără victorie. Este greu…

Problema este că nu înscriem. Avem ocazii, dar nu marcăm goluri. E o problemă, este departe titlul. Vedem cum echipe mari pierd puncte cu echipe mici, produc surprize. Putem fi supăraţi pentru că nu am reuşit să marcăm al doilea gol, pentru a închide meciul.

Trebuie să fim mult mai atenţi în apărare, primim prea uşor goluri. Nu putem să ne prezentăm aşa, dacă luptăm pentru titlu. Campionatul este echilibrat. FCSB are cu opt puncte mai mult, dar să vedem ce se întâmplă!", a declarat Tachtsidis, după meci.

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujpanagiotis tachtsidissuperliga 

viewscnt
Articole similare