Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E posibil să se gândească la un şoc în noaptea asta". A transmis că Mandorlini nu mai are scăpare la CFR Cluj: "Nu ştiu cum te mai prinde următorul meci"

"E posibil să se gândească la un şoc în noaptea asta". A transmis că Mandorlini nu mai are scăpare la CFR Cluj: "Nu ştiu cum te mai prinde următorul meci"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă seria rezultatelor fără victorie, iar poziţia în care se află Andrea Mandorlini (63 de ani) este extrem de fragilă. Mai mult, antrenorul italian al clujenilor a părut la interviul de după eşecul cu Sepsi că nu ştie prea multe despre ”scaunul” său de principal în Gruia.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-2, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al optulea meci consecutiv fără victorie în toate competiţiile.

CFR a deschis scorul prin Panagiotis Tachtsidis (31), dar covăsnenii au revenit după pauză, prin reuşitele semnate de Sherif Kallaku (70) şi Vitalie Damaşcan (85).

Astfel, CFR Cluj s-a îndepărtat serios de primul loc, ocupat de FCSB, fiind acum la o distanţă de 8 puncte în spatele bucureştenilor, iar Andrea Mandorlini se află într-o poziţie foarte complicată.

”Mandorlini mi s-a părut foarte nervos la interviu”

Gruparea din Gruia mai are un singur meci de disputat în acest an, derby-ul cu U Cluj, joi, 21 decembrie, de la ora 19:45.

Iar starea de tensiune din cadrul celor de la CFR Cluj a fost analizată în studioul Orange Sport, de Andrei Vochin.

”Eu cred că e foarte importantă noaptea asta. Nu se aşteptau la aşa ceva. E posibil să se gândească la un şoc în noaptea asta. Nu ştiu ce reacţii poate avea în astfel de momente Neluţu Varga. 

Mandorlini mi s-a părut foarte nervos la interviu. Mie mi se pare că e ţinut foarte mult. La alţi antrenori, ca Dan Petrescu, două meciuri jucau mai slab şi erau cu focul la uşă”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Colegul său de studio, Basarab Panduru, a fost şi el solicitat să-şi spună punctul de vedere cu privire la situaţia lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj.

”Are o problemă, asta e clar. Cât de mult timp trebuie să mergem înainte ca să vedem când un antrenor are o singură victorie în ultimele 11 meciuri.

Nu ştiu cum te mai prinde următorul meci pe banca CFR-ului, dar e devreme să te schimbe că vine repede (n.r. meciul cu U Cluj). E complicat rău. Nu cred... o să se ia sigur (n.r. o decizie la CFR).

Banca a fost subţire azi. Ce jucători puteau să vină de pe bancă? Deac, care mai mult te-a încurcat. Ce ai avut, ai băgat. Nu ai cum să baţi aşa”, a completat Panduru.

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlininelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare