Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu bate pe nimeni. Are un traseu de echipă la retrogradare”. CFR, nimicită după eşecul cu Sepsi | EXCLUSIV

”Nu bate pe nimeni. Are un traseu de echipă la retrogradare”. CFR, nimicită după eşecul cu Sepsi | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi a câştigat meciul cu CFR Cluj, după ce a întors scorul în repriza a doua, iar concluziile celor întâmplate la Sfântu Gheorghe au fost trase în studioul Orange Sport. Clujenii au rămas la opt puncte în spatele FCSB-ului, iar covăsnenii au urcat pe loc de play-off.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-2, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al optulea meci consecutiv fără victorie în toate competiţiile.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. 

După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. 

Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. 

Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

”Acesta e un traseu de echipă la retrogradare, nu de una campioană”

La finalul meciului, Basarab Panduru a avut un discurs critic la adresa CFR-ului, subliniid seria foarte slabă de rezultate din ultima vreme a clujenilor.

”La 1-1, puteai să zici că CFR pierde două puncte. Nu mi se pare o surpriză acest rezultat. Mi se pare o surpriză doar că pierzi după ce conduci.

CFR e o echipă care nu bate pe nimeni. Nu a bătut pe nimeni de opt etape. Acesta e un traseu de echipă la retrogradare, teoretic, nu de campioană.

Jucase bine la Craiova, dar nu marcase. Jucatul ăsta bine... de când a venit Mandorlini, toată lumea zicea că ce bine joacă, că Petrescu nu juca.

Băi, nu vă grăbiţi, nu ştiu ce conta pentru CFR mai mult. Ăsta e jucat bine?! Aşa ceva nu are cum să fie bine”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De asemenea, prezent în studioul Orange Sport a fost şi Andrei Vochin, care a punctat erorile defensive comise de Deac şi Camora, dar l-a lăudat şi pe antrenorul lui Sepsi, neamţul Bernd Storck.

”Nici pentru mine nu e o surpriză, chiar dacă CFR conduce. Şi cu FCSB, CFR a condus şi a jucat bine 20 de minute şi cam atât. Tachtsidis a arătat că e fotbalist, cam 70 de minute şi gata. După, a intrat în scena Bernd Storck şi a schimbat la pauză. A văzut că are o problemă la mijloc şi a rezolvat.

La golul de 2-1, s-au văzut şi limitele lui Deac. Damaşcan l-a dat la o parte. La primul gol, cel depăşit foarte uşor este Camora, în cealaltă parte de teren”, a completat şi Vochin.

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujsepsibasarab pandurusuperligasepsi cfr 

viewscnt
Articole similare