Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu a numit cei 3 fotbalişti din Superligă cu care s-ar putea bate la titlu: „Valorează cât o echipă!”

Marian Iancu a numit cei 3 fotbalişti din Superligă cu care s-ar putea bate la titlu: „Valorează cât o echipă!”

Superliga

Comentarii

Marian Iancu a vorbit despre cei mai buni 3 jucători din Superligă în opinia sa.

Marian Iancu a numit cei 3 fotbalişti din Superligă cu care s-ar putea bate la titlu

Într-un joc de imaginaţie, fostul patron de la Poli Timişoara a numit 3 nume interesante pe care le-ar lua imediat la echipa sa pentru a se lupta la titlu, iar acestea sunt: Dan Nistor (U Cluj), Darius Olaru (FCSB) şi Andrea Compagno (FCSB).

„Ceea ce face Nistor nu pot să înţeleg şi am pus întrebarea asta retorică mereu. Nu am să înţeleg niciodată cum a putut să rămână jucător liber. Nu pot să înţeleg şi nu am să înţeleg niciodată, chiar dacă refuz unele argumente pe care mi le dau singur.

Ceva a fost acolo în vestiar la Universitatea Craiova, în relaţia dintre el şi Mihai Rotaru, nu pot să înţeleg. Dar un asemenea jucător care poate valora cât o echipă, în felul cum se exprimă în teren şi ceea ce imprimă echipei, nu poate rămâne liber. E mai mult decât o crimă. E ceva de neînţeles.

Olaru şi Compagno chiar dacă Nistor şi Olaru joacă acelaşi lucru, m-ai întrebat aşa rapid. Olaru înseamnă FCSB atâta timp cât funcţionează pe oxigen. În momentul în care pierde oxigenul şi FCSB e gata. Asta e părerea mea.

Compagno este un jucător în stilul celor pe care eu i-am agreat şi i-am căutat atâta timp cât am fost implicat în construcţia unor echipe pentru că întotdeauna poate să finalizeze şi orice jucător de viteză poate ataca în spatele lui pe orice deviere.

El câştigă la cap orice minge în care este angajat. Dacă aş fi la FCSB aş discuta cu antrenorul şi l-aş întreba de ce nu-l determină pe Coman să atace în spatele lui Compagno pe devierile lui?”, a declarat Marian Iancu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: marian iancusuperligafotbal intern 

viewscnt
Articole similare