Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pune tunurile pe Kyros Vassaras: ”Plângere penală! Noi am pierdut campionatul şi nu şi-a cerut scuze”

Gigi Becali pune tunurile pe Kyros Vassaras: ”Plângere penală! Noi am pierdut campionatul şi nu şi-a cerut scuze”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a luat foc când a aflat de comunicatul emis de către şeful CCA, Kyros Vassaras, în care admite că subordonaţii săi au greşit la meciul Sepsi - CFR, în defavoarea ardelenilor.

Duminică seară, Sepsi a obţinut trei puncte în meciul cu CFR Cluj, în minutul 85, printr-un gol marcat de Vitalie Damaşcanu, precedat de un ofsaid clar al lui Mario Rondon, dar care nu a fost semnalizat.

  • Nici măcar camera VAR nu a fost în stare să depisteze ofsaidul lui Rondon, iar golul a fost validat.

Gigi Becali a ”turbat” de nervi după comunicatul lui Vassaras: ”Are tentă!”

Luni dimineaţă, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a emis un comunicat de presă în care a recunoscut greşeala subordonaţilor săi şi a transmis că cei trei asistentul Alexandru Vişan, împreună cu arbitrul VAR - Iulian Dima şi asistentul VAR - Alexandru Filip vor fi reţinuţi de la delegări.

La auzul acestor informaţii, Gigi Becali s-a enervat complit. Patronul celor de la FCSB consideră că, de fapt, comunicatul lui Kyros Vassaras este doar o modalitate de a se scuza public în faţa şefilor de la CFR Cluj, consideraţi prieteni buni ai grecului.

Gigi Becali e decis să-i facă plângere penală lui Vassaras, deoarece comunicatul, în opinia sa, are o tentă clară: ”Îmi cer scuze celor de la CFR Cluj. Cine greşeşte contra celor de la CFR sunt opriţi de la delegări”.

”Să se uite la fază să vadă că atunci când loveşte ăla (n.r. – Ştefănescu) mingea are un metru în faţă (n.r. – Rondon). Să vină Vassaras să studieze, să îl învăţ să se uite la fază.

Cu alte cuvinte: `Ce faceţi voi mă? Pe prietenii mei? Voi trebuia să scoateţi mingea din poartă încă o dată, mă`. Noi am pierdut campionatul cu Voluntari şi nu şi-a cerut scuze. Două goluri. Al lor (n.r. – CFR cu U Craiova) a fost validat şi la noi (n.r. Voluntari cu FCSB) au dat ăia gol din ofsaid.

El cu comunicatul ăsta şi-a dat puţin foc la valiză. Îi fac plângere penală! Declaraţia asta a lui e vădită. E o chestie cu tentă. Mesajul lui e: `Ăia sunt prietenii mei, trebuia să scoateţi mingea din poartă. Bă, scoateţi mingea din poartă! Altfel, vă reţin de la delegări!`.

Auzi, îşi cere scuze. Cu ăştia e nasoală treabă. Trebuie să facem plângere la comisia de sport. Omul ăsta nu mai are nicio limită. E ceva foarte grav la mijloc. E prea mult. Ca să dai comunicate înseamnă că e ceva prea mult la mijloc, că nu dai comunicate pentru terchea berchea.

E gravă situaţia. Ministrul Sportului, Comisia de Sport, goniţi-l, mă, de aici! Să plece în ţara lui! Iar mă enervez. Iar fac păcate. Ăsta ne batjocoreşte în ţara noastră.

Dar de ce au nevoie de el? Nu înţeleg. (n.r. – că avem delegările ale în Europa) Ce câştigă fotbalul românesc că deleagă arbitri? Pe noi ne interesează reputaţia fotbalului, nu a arbitrilor”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalikyros vassarassepsi - cfr cluj 

viewscnt
Articole similare