Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Jugurtha Hamroun şi-a găsit echipă în Superligă: "Şi-a luat deja casă"

ALERTĂ | Jugurtha Hamroun şi-a găsit echipă în Superligă: "Şi-a luat deja casă"

Superliga

Comentarii

Jugurtha Hamroun (34 de ani) şi-a anunţat intenţiile de a reveni în fotbalul românesc în 2024, iar dorinţa jucătorului algerian este aproape să se materializeze. El urmează să bifeze, astfel, în CV cea de-a treia echipă din prima ligă a campionatului României.

Într-un interviu acordat recent, Hamroun a anunţat că negociază cu echipe de la mijlocul clasamentului din Superligă pentru a reveni în România, unde a evoluat deja pentru Oţelul şi FCSB. Algerianul este aproape să fie legitimat la o nouă echipă în Superligă, după ce a stat mai multe luni liber de contract.

Jugurtha Hamroun se pregăteşte să semneze cu FC Voluntari, în Superligă: "Şi-a luat deja casă"

Plecat din România în 2016, împrumut şi apoi transferat definitiv la Al Sadd de la FCSB, Jugurtha Hamroun îşi va petrece finalul carierei în fotbalul românesc. Potrivit ProSport, algerianul Hamroun este aproape să bată palma cu FC Voluntari, după ce şi-a luat deja casă în oraş.

Mai mult, se pare că Jugurtha Hamroun se antrenează deja de mai multă vreme cu FC Voluntari, sub comanda lui Marin Dună şi Ilie Poenaru. În 2024, cei doi antrenori ai clubului din Ilfov îl vor avea, astfel, sub comandă pe Jugurtha Hamroun, cel care a impresionat prin tehnica şi prin execuţiile sale în tricoul celor de la FCSB şi Oţelul.

Guingamp, Burgas, Karabukspor, Oţelul, FCSB, Al Sadd, Al Kharaitiyat, Qatar SC, Erzurumspor, Samsunspor, Al Markhiya şi Al Khor sunt echipele din CV-ul fotbalistului algerian.

  • 2 - două milioane de euro a încasat FCSB pentru transferul lui Jugurtha Hamroun la Al Sadd.

Afla mai multe despre: jugurtha hamroun transfer fc voluntarijugurtha hamroun fc voluntarijugurtha hamroun superligafc voluntari transfer jugurtha hamroun 

viewscnt
Articole similare