Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani 0-2 Dinamo. Coşmarul a luat sfârşit pentru ”câini”! Trupa lui Zeljko Kopic câştigă primul meci după aproape patru luni

VIDEO | FC Botoşani 0-2 Dinamo. Coşmarul a luat sfârşit pentru ”câini”! Trupa lui Zeljko Kopic câştigă primul meci după aproape patru luni

Superliga

Comentarii

Dinamo a învins în deplasarea de la Botoşani, scor 2-0, şi bifează al treilea succes din acest sezon. În clasament, Dinamo ocupă penultima poziţie, a 15-a, cu 13 puncte, în timp ce FC Botoşani are 9 puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

  • Este prima victorie a lui Dinamo în Superligă după patru luni de secetă şi primul rezultat pozitiv după cinci înfrângeri consecutive. FC Botoşani rămâne singura echipă din campionat care nu a reuşit să câştige vreun meci în 20 de etape.

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-2 (Politic 23, Abdallah 89)


Echipele de start

  • FC Botoşani: Ducan - R. Benzar, Sadiku, Pius, Ţigănaşu - G. David, Dican, E. Florescu - N'Goma, Ilicic, Pinson
  • Rezerve: Ureche, Şeroni, Dragu, Casap, Petro, Cioiu, G. Dragomir, Adams, Drole
  • Dinamo: Golubovic - Araujo, Patriche, Homawoo - C. Costin, D. Iglesias, Ilic, Borduşanu - Ghezali, Gregorio, Politic
  • Rezerve: Began, Bena, Giafer, G. Moura, N. Roşu, V. Borcea, Abdallah, Ţîră, D. Irimia

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 0-2.

Min 89. GOOOOOL DINAAAMOOO! Abdallah dublează avantajul ”câinilor”. Atacantul din Madagascar îl ridicuizează în bandă pe Dican şi îl învinge cu mare uşurinţă pe Dican.

Min 60. Ce şansă iroseşte Dinamo! Politic nu reuşeşte să dubleze avantajul echipei sale.

Min 59. Ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Dennis Politic este blocat de un fundaş advers. Va fi corner pentru ”câini”.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Prima repriză s-a terminat, scor 0-1.

Min. 35 Ilicic a încercat să egaleze, însă fără succes. Dinamo continuă să conducă, 1-0. 

Min. 33 Şi FC Botoşani a cerut penalty, dar centralul a lăsat jocul să continue. 

Min 23. GOOOOOOL DINAAAAMOOOO! Dennnis Politic sparge gheaţa şi îl învinge pe Ducan cu un şut fantastic în vinclul porţii.

Min 16. Dinamo cere penalty! Arbitrajul video a decis că Pius nu a atins balonul cu mâna în careu. Jocul poate continua.

Min. 9 Ocazie pentru FC Botoşani!

Min. 1 A început meciul dintre ultimele două clasate în Superliga.


Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo încheie runda cu numărul 20 din Superliga României, fiind unica partidă a zilei de luni.

Cele două combatante sunt ultimele două clasate din campionat. ”Lanterna roşie”, Botoşani, este şi singura echipă fără vreo victorie reuşită în acest sezon din Superligă, acumulând doar nouă puncte până în momentul de faţă.

Un loc mai sus şi un punct mai mult are Dinamo, care are doar două victorii în actualul campionat. Una dintre ele a fost obţinută în meciul tur cu moldovenii, scor 1-0.

Cele două echipe sunt cu siguranţă definiţia suferinţei în acest sezon, fiind de departe cele mai slabe formaţii din campionat.

Întâiul succes din contul moldovenilor în faţa adversarilor de astăzi a avut loc la data de 14 septembrie 2014, scor 3-2. Acest meci a intrat în istoria grupării botoşănene drept primul disputat acasă în nocturnă.

Acestea sunt cele mai slabe şi din punctul de vedere al golaverajului, Dinamo având 10 goluri marcate şi 31 primite (-21), iar Botoşani 18-37 (-19).

Afla mai multe despre: botosani dinamosuperligaorange sport 

viewscnt
Articole similare