Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous îşi atenţionează jucătorii înaintea deplasării de la Iaşi: ”Trebuie să suferim mult pentru a câştiga şi acest meci”

Charalambous îşi atenţionează jucătorii înaintea deplasării de la Iaşi: ”Trebuie să suferim mult pentru a câştiga şi acest meci”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat duelul cu Poli Iaşi, ultimul al roş-albaştrilor în 2023.

FCSB are în faţă ultimul meci din acest an, deplasarea de pe terenul lui Poli Iaşi, marţi, 19 decembrie, de la ora 20:30, în etapa a 21-a din Superliga României.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a subliniat faptul că trebuie să dubleze victoria cu Hermannstadt şi cu un succes la Iaşi.

”Trebuie să câştigăm şi acest meci. Trebuie să tratăm jocul foarte serios”

De altfel, în meciul direct din tur, liderul Superligii a câştigat cu 2-1, pe Arena Naţională, iar acum speră să se repete acelaşi scenariu.

”Va fi ultimul nostru meci din acest an, unul foarte, foarte dificil. Ca ultimul nostru succes să aibă valoare, trebuie să câştigăm şi acest meci. 

Ştim că va fi mai complicat decât ultimul joc, am văzut că Iaşiul este o echipă foarte bună, care le face viaţa grea tuturor adversarelor.

Ştim, suntem siguri că trebuie să suferim mult pentru a obţine cele 3 puncte. Repet că suntem pregătiţi să înfruntăm un adversar foarte dificil. Trebuie să tratăm jocul foarte serios”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

În clasament, FCSB este pe primul loc, după ce a acumulat 41 de puncte, având opt lungimi în faţa celor de la CFR Cluj, în timp ce Poli Iaşi se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare