Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Win-win! Am avut o discuţie cu domnul Şucu". Afacere între UTA şi Rapid: "Cel mai bine pentru jucător este să crească" | EXCLUSIV

"Win-win! Am avut o discuţie cu domnul Şucu". Afacere între UTA şi Rapid: "Cel mai bine pentru jucător este să crească" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Conducătorul clubului UTA, Alexandru Meszar, a vorbit despre unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. El a avut o discuţie decisivă cu acţionarul de la Rapid, Dan Şucu, în privinţa revelaţiei din lotul şi a viitorului fotbalistului.

UTA a pus mâna pe o "comoară"! Rapid şi UTA au vorbit despre fotbalistul care a impresionat în acest sezon

Pentru Orange Sport, Alexandru Meszar, cel care susţine UTA, a dezvăluit discuţiile pentru unul dintre cei mai importanţi fotbalişti antrenaţi de Mircea Rednic. În august, Claudiu Micovschi (24 de ani) a fost împrumutat de la Rapid, fără să joace în Giuleşti, iar alegerea a fost potrivită pentru atacantul lateral sosit de la Avellino, din Italia.

La UTA, Micovschi e om de bază în flanc, a jucat în 15 meciuri, a marcat de patru ori şi a pasat decisiv o dată, iar pe 13 noiembrie au apărut primele informaţii că ar putea reveni la Rapid chiar din această iarnă, la jumătatea perioadei de împrumut. 

La câteva zile distanţă, între UTA şi Rapid au existat discuţii privind viitorul fotbalistului. Alexandru Meszar şi Dan Şucu s-au întâlnit la România - Elveţia, pe 21 noiembrie, iar conducătorul de la Arad a dat de înţeles că părţile s-au înţeles pentru ca Micovschi să continue până în vară, la UTA. 

"Am avut o discuţie cu domnul Şucu la meciul României cu Elveţia. Undeva ne dăm seama amândoi că poate în momentul de faţă pentru Micovschi cel mai bine este să crească. 

Deal-ul este win-win, atât Rapid cât şi UTA câştigă din afacerea asta", a declarat Alexandru Meszar, pentru Orangesport.ro. 

Astfel, din vară, Rapid s-ar putea baza pe un jucător care să crească la UTA, întrucât oricum în acest moment ar avea o concurenţă acerbă în atacul echipei lui Cristiano Bergodi, cu Funsho, Papeau şi Petrila. 

MM Stoica îl apreciază pe Claudiu Micovschi

Într-o dezvăluire pentru Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre fotbaliştii pe care echipa finanţată de Gigi Becali nu i-a putut convinge să renunţe la aventurile din străinătate, pentru a reveni în România. 

"În ultima vreme, Micovschi, Vlad Dragomir, că tot e în generaţia lui, sunt jucători pe care noi am vrut să-i transferăm. Dar au fost cumva convinşi că e mai bine să joace la divizii inferioare afară, decât să vină la noi. Micovschi era în Italia, în C1 ajunsese şi era un jucător interesant. 

Dar îl vedeam ca a cincea soluţie în banda stângă. Acum joacă pe o poziţie nouă pentru el. E mai aproape de poartă. Mircea Rednic l-a văzut bine. I-a intuit calităţile şi uite că marchează în trei meciuri consecutiv. E mare lucru", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan sucualexandru meszaruta rapidclaudiu micovschi 

viewscnt
Articole similare