Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Rapid, în pole-position: Bergodi şi-a dat acordul, Şucu negociază mutarea!

ALERTĂ | Rapid, în pole-position: Bergodi şi-a dat acordul, Şucu negociază mutarea!

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti pregăteşte prima mutare pentru 2024, la începutul noului an când se deschide perioada de transferuri. Clubul din Giuleşti are prima opţiune în cazul fotbalistului pe care a pus ochii Cristiano Bergodi, italianul care a transmis conducerii dorinţa sa.

Cristiano Bergodi, antrenorul cu care Rapid l-a înlocuit pe Adrian Mutu pe banca tehnică, a pus ochii pe un fotbalist din Superligă, pe care-l vrea la Rapid. Este vorba despre Claudiu Micovschi (24 de ani), împrumutat de Rapid la UTA Arad la începutul noului sezon.

Cristiano Bergodi le-a cerut şefilor Rapidului să-l "repatrieze" pe Claudiu Micovschi

Rapid l-a adus pe Micovschi din Italia înainte de startul noului sezon din Superligă, însă mijlocaşul crescut în fotbalul italian nu a apucat să joace niciun minut pentru formaţia "alb-vişinie". Clubul condus de Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae a dat start negocierilor pentru prima mutare importantă pentru 2024.

Claudiu Micovschi este dorit de Cristiano Bergodi, italianul care a pus ochii pe fotbalistul împrumutat la UTA şi care l-a convins prin evoluţiile sale că merită o şansă în tricoul Rapidului, îl vrea pe tânărul fotbalist sub comanda sa încă din pauza de iarnă, la începutul lui 2024, scrie site-ul specialarad.ro.

Cristiano Bergodi l-a urmărit atent pe Claudiu Micovschi în arădenilor de la UTA şi evoluţiile sale l-au convins. Potrivit sursei citate, italianul Bergodi a transmis şefilor din Giuleşti că-l vrea pe Claudiu Micovschi şi că fotbalistul trebuie "repatriat".

Rămâne de văzut, însă, dacă Rapid îl va putea avea pe Micovschi în această iarnă deoarece, mai scrie sursa citată, la semnarea contractului de împrumut între UTA şi Rapid a fost trecută o clauză conform căreia Micovschi nu poate să se întoarcă fără acordul clubului UTA la Rapid mai repede de luna iunie dacă va juca un anumit număr de minute, ceea ce deja s-a întâmplat.

Claudiu Micovschi a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol în acest sezon la UTA Arad, în 763 de minute strâns în 10 partide.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Micovschi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristiano bergodi transfer rapidrapid transfer claudiu micovschiclaudiu micovschi rapid uta aradclaudiu micovschi cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare