Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid va forţa două transferuri în iarnă! Anunţul lui Victor Angelescu: ”Suntem în discuţii de o lună, două”

Rapid va forţa două transferuri în iarnă! Anunţul lui Victor Angelescu: ”Suntem în discuţii de o lună, două”

Rapid

Comentarii

A mai rămas aproximativ o lună până când se va încheia anul în Superliga, iar cluburile sunt cu gândul la întâririle după pauza de iarnă.

Rapidul are pregătită lista de transferuri. Victor Angelescu a ”dat din casă”

Giuleştenii au pierdut trei jucători foarte importanţi din cauza accidentărilor, în ultima perioadă - Albion Rrahmani, Claudiu Petrila şi Xian Emmers - iar forţa ofensivei a scăzut considerabil.

Motiv pentru care Cristiano Bergodi a cerut întâriri. Şefii din Giuleşti l-au ascultat şi s-au pus pe treabă! 

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a anunţat ce fotbalişti vor ajunge în Giuleşti în următoarea perioadă.

„Suntem în discuţii de o lună două. Vrem să aducem unul sau doi jucători. Sperăm să definitivăm transferurile. Avem pe listă un atacant, dar vom vedea ce se va întâmpla cu Tsoumou şi Soni. Îl mai avem si pe Rrahmani. Vedem ce va fi cu ei şi dacă e, mai aducem un atacant”, a declarat Victor Angelescu, citat de GSP.ro

„Emmers probabil va fi apt pentru ultimele meciuri din acest final de an. Ceilalţi, Rrahmani şi Petrila nu.

Şi Soni cred că va fi apt. El nu era pus la punct cu pregătirea fizică şi după acel amical a avut o problemă fizică. Sperăm să ne bazăm pe el după această pauză competiţională”, a spus Angelescu.

Ce se întâmplă cu Marius Ştefănescu?

În ceea ce îl priveşte pe Marius Ştefănescu, Rapid va avea o misiune grea în încercarea de a-l transfera. Laszlo Diosgezi, patronul de la Sepsi, a vorbit despre situaţia fotbalistului şi şansele ca el să ajungă în Giuleşti. 

„Domnul Şucu mi-a spus: «Eu am bani, dumneavoastră să aveţi marfă de vânzare!» I-am răspuns: «Deocamdată nu am marfă de vânzare».

Dacă vindem jucătorii buni, unde ajungem? Nu-l vindem pe Ştefănescu. Fiecare are un preţ, dar… Când te duci la un târg şi vrei să vinzi un porc, pentru cel care vinde e 10 milioane, pentru cel care cumpără e un milion”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport, după Sepsi – Rapid.

”Ratează titlul anul ăsta doar dacă vrea ea!”. Rapidul, văzută cu şanse mari la campionat de Panduru. Zotta nu s-a putut abţine: ”Ce m-aş bucura!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidtransferuri giuleştivictor angelescu 

viewscnt
Articole similare