Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al celor de la Sepsi despre plecarea lui Marius Ştefănescu: "Avem nevoie de bani"

Mesajul clar al celor de la Sepsi despre plecarea lui Marius Ştefănescu: "Avem nevoie de bani"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Marius Ştefănescu (25 de ani) a fost aproape de un transfer uriaş la FCSB, în perioada de mercato din vară.

Fotbalistul a rămas la Sepsi Sf. Gheorghe iar în cursa pentru semnătura jucătorului a intrat şi Rapid. Rapid a rămas singura echipă pe urmele fotbalistului cu două prezenţe în tricoul echipei naţionale.

Mesajul lui Laszlo Dioszegi despre transferul lui Marius Ştefănescu

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a vorbit după finalul meciului cu Rapid despre discuţiile purtate cu Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, despre transferul lui Ştefănescu.

”(n.r. despre întâlnirea cu Dan Şucu) Mi-a spus: Eu am bani, dumneavoastră să aveţi marfă de vânzare? I-am răspuns: 'Deocamdată nu am marfă de vânzare'. Dacă vindem jucătorii buni, unde ajungem? Nu îl vând pe Ştefănescu”, a spus Laszlo Dioszegi, după meciul cu Rapid.

Dioszegi a revenit la câteva zile după meciul terminat cu scorul de 0-0 şi a confirmat că Marius Ştefănescu va rămâne la formaţia din Covasna până la finalul stagiunii actuale.

”Până se termină campionatul nu vrem să vindem niciun jucător. Avem mare nevoie de Ştefănescu. Sigur până în vară rămâne la noi! Apoi, la finalul sezonului, vom putea discuta, pentru că avem nevoie şi de bani. Dar acum nu ne putem permite să-l pierdem pe Ştefănescu" a declarat Laszlo Dioszegi, conform GSP.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului celor de la Sepsi, conform Transfermarkt.com
  • În acest sezon, Ştefănescu a înscris de trei ori şi a oferit patru pase decisive, în tricoul celor de la Sepsi, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: marius stefanescusepsirapid 

viewscnt
Articole similare