Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al FCSB-ului şi-a luat gândul de la naţională. ”Era o telenovelă când jucam”

Fostul căpitan al FCSB-ului şi-a luat gândul de la naţională. ”Era o telenovelă când jucam”

Echipa națională

Comentarii

Alex Chipciu nu crede că va mai îmbrăca tricoul echipei naţionale a României. Deşi are un sezon excelent în tricoul lui ”U” Cluj, fostul campion al României cu FCSB le va ţine pumnii tricolorilor în dubla crucială cu Israel şi Elveţia, care ne poate duce la un turneu final după opt ani de secetă.

Chipciu şi-a luat ”adio” de la echipa naţională

”Dacă vom bate Israel şi ne calificăm la EURO, va fi cel mai bun antrenor. Dacă se vor califica Israel şi Elveţia, va fi cel mai slab selecţioner din istorie, pentru că aşa merg treburile. Nu ştiu, nu cred (n.r - dacă va fi în lotul pentru EURO 2024). Am văzut că a mers pe o linie, cu aceiaşi jucători. Jucători mai în vârstă nu ştiu dacă a mai chemat. Poate au mai fost nişte excepţii, cum a fost Camora. 

În rest, a mers pe aceiaşi jucători. N-a ţinut cont de formă sau de astfel de lucruri. Dacă stau să mă gândesc, în trecut, când eram la echipa naţională şi nu jucam un meci la Anderlecht sau Maxim nu juca la Stuttgart, era o telenovelă. În ţară era o mare problemă că nu sunt jucătorii în formă. 

Acum se pare că aria de selecţie nu mai e atât de mare, iar selecţionerul nu mai ţine cont de forma de moment a jucătorilor”, a spus Alex Chipciu, pentru Sport.ro.

Alex Chipciu a debutat la naţională în 2011, sub comanda lui Victor Piţurcă, într-un meci amical cu San Marino. Ultima sa apariţie sub tricolor a fost în urmă cu patru ani, într-o partidă contra Maltei. În total a adunat 47 de meciuri, a marcat şase goluri şi a pasat decisiv de 10 ori.

 

Afla mai multe despre: ”u” clujechipa naţionalăalex chipciu 

viewscnt
Articole similare