Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu l-a dat afară de la Oţelul în trei zile: "La revedere! I-am zis că a jucat slab şi a început să gesticuleze"

Dorinel Munteanu l-a dat afară de la Oţelul în trei zile: "La revedere! I-am zis că a jucat slab şi a început să gesticuleze"

Superliga

Comentarii

Revenit în 2021 la Oţelul, după cinci sezoane consecutive în care fosta campioană a României a ratat accederea din Liga 3 în Liga 2, Dorinel Munteanu a făcut minuni la Galaţi. În doar doi ani, prin promovări succesive, ”Neamţul” a reuşit să pună din nou Galaţiul pe harta fotbalului românesc, după opt ani în care Oţelul a evoluat doar în eşaloanele inferioare.

Oţelul este surpriza plăcută a turul de sezon, iar marele merit este al lui Dorinel Munteanu. Fără nume mari în lot, ”Neamţul” a construit la Galaţi o echipă care reflectă în teren imaginea sa din perioada în care activa ca jucător.

Munca, disciplina şi seriozitatea sunt principalele atuuri pe care Dorinel Munteanu le cere de la jucătorii săi, iar această combinaţie reprezintă până în acest moment cheia succesului la Oţelul.

Dorinel Munteanu l-a dat pe Celea afară după doar trei zile. ”La revedere”

În această vară, Dorinel Munteanu a strâns rândurile şi şi-a betonat echipa pentru Superligă, iar majoritatea transferurile făcute de fostul component al Generaţiei de Aur s-au adaptat perfect cerinţelor antrenorului.

Cu toate acestea, ”Neamţul” a dezvăluit motivul pentru care l-a dat afară pe Daniel Celea după doar trei zile. În exclusivitate pentru Orange Sport, antrenorul Oţelului a povestit că a avut o divergenţă cu fostul jucător al Chindiei pe care ”Neamţul” i le-a îndreptat fotbalistului după o partidă amicală.

”Nu ştiu cum e la alte echipe, dar vă spun cum e la mine. Vestiarul e al meu, nu al jucătorilor, iar selecţia o fac după caracter. Dacă nu ai mari calităţi, pot îmbunătăţi, facem zilnic, dar dacă nu se adaptează caracterului cerut de mine nu cred în acel jucător. 

A stat trei zile şi a fost un meci amical. I-am zis că a jucat foarte slab şi a început să gesticuleze şi să fie nervos. I-am spus dă mâna, du-te la preşedinte şi gata, la revedere. Băieţii cu care am lucrat ştiu bine care e regula la noi în stadion sau în vestiar. Poate n-a fost informat, dar indiferent de cât de talentat eşti nu se poate dacă nu se încadrează într-un tipar de reguli”, a spus Dorinel Munteanu, la Orange Sport.

După 16 etape, Oţelul este pe locul opt în Superligă, cu 20 de puncte, la două lungimi distanţă de Petrolul, ocupanta ultimului loc de play-off.

Afla mai multe despre: superligăoţelul galaţidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare