Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu-l lăsau". Clauza acceptată "cu forţa" pentru transferul la FCSB! A fost de acord să semneze | EXCLUSIV

"Nu-l lăsau". Clauza acceptată "cu forţa" pentru transferul la FCSB! A fost de acord să semneze | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre situaţia lui Andrea Compagno, atacant care a avut "interzis" în meciul FCSB - FCU Craiova 1948 2-1 din cauza unei clauze stipulate în contractul dintre părţi în momentul în care s-au semnat actele de transfer la echipa din Bucureşti.

În momentul transferului de la FCU Craiova 1948 la FCSB, în schimbul a 1,5 milioane de euro, părţile au trecut în contractul de transfer o clauză specială în ceea ce-l priveşte pe Andrea Compagno. Adrian Mititelu a vrut să se "păzească" şi FCSB să nu-l poată folosi pe italian în meciurile directe.

Mihai Stoica, despre clauza specială trecută în contractul lui Andrea Compagno la FCSB: "Când dai 1,5 milioane de euro..."

Astfel, a fost trecută o clauză de 100.000 de euro, sumă care trebuie plătită de FCSB către FCU Craiova 1948 în cazul în care "roş-albaştri" vor să-l folosească pe Andrea Compagno în meciurile directe. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit că n-ar fi fost de acord niciodată cu o astfel de clauză.

Stoica a spus că Andrea Compagno a acceptat clauza atunci când a semnat acordul de transfer între FCU Craiova 1948 şi FCSB, în schimbul a 1,5 milioane de euro, altfel mutarea nu s-ar fi putut face. Mai mult, MM bănuieşte că oltenii nu l-ar fi lăsat pe Compagno să plece la FCSB dacă n-ar fi acceptat clauza specială.

Mihai Stoica a spus că n-ar fi fost de acord cu această clauză în contextul în care FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Andrea Compagno, însă nu a ştiut nimic despre asta când a aflat despre mutare.

"Când dai 1,5 milioane, să ai şi clauze că nu poate să joace? Am mai discutat, dar el a semnat. Nu există un acord între două cluburi, care priveşte un jucător, fără semnătura jucătorului. Un acord de transfer trebuie semnat şi de jucător, altfel nu are nicio valabilitate. E pusă ca să nu aibă drept de joc. Nu ai cum să interzici... Trebuie pusă o clauză financiară, 100.000 de euro e o sumă pe care n-o plăteşte cineva la un meci. Nu-l lăsau să meargă... Asta a fost înţelegerea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno nu poate juca pentru FCSB în duelurile directe cu FCU Craiova dacă "roş-albaştri" nu plătesc 100.000 de euro către olteni.

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrea compagnofcsbclauzatransferfcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare