Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Habar nu aveam. Nu aş fi fost de acord cu aşa ceva”. MM Stoica, detalii despre un aspect inedit în cazul lui Compagno | EXCLUSIV

”Habar nu aveam. Nu aş fi fost de acord cu aşa ceva”. MM Stoica, detalii despre un aspect inedit în cazul lui Compagno | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) nu a făcut parte din lotul celor de la FCSB pentru meciul cu FCU Craiova 1948. În absenţa, vicecampioana României a reuşit să obţină victoria, iar Mihai Stoica a oferit detalii cu privire la situaţia atacantului italian.

Andrea Compagno are un sezon complicat la FCSB. După ce a fost golgheterul echipei în stagiunea sa de debut în tricoul roş-albaştrilor, italianul întâmpină diferite probleme în cea actuală.

Mihai Stoica: ”Nu ai cum să-i interzici, că i-ai interzis dreptul la muncă”

În cel mai recent meci, FCSB a învins-o pe FCU Craiova (2-1), dar atacantul nu a jucat contra fostei sale echipe, din cauza clauzei stipulate în contract în momentul tranferului său din Bănie spre Bucureşti.

Mihai Stoica a analizat situaţia lui Andrea Compagno şi a detaliat aspecte ce ţin de înţelegerea dintre părţile implicate în tranzaţia italianului din vara anului trecut.

”A zis, dar el a semnat (n.r. clauza cu FCU). Habar nu aveam, ştiam doar că s-a rezolvat, că niciodată nu aş fi fost de acord cu aşa ceva.

Să dai 1.5 milioane şi să nu poţi juca? Nu există, nu există un acord între cluburi fără semnătura jucătorului, iar acordul de transfer nu e valabil altfel.

E pusă ca să nu aibă drept de joc, dar nu ai cum să-i interzici, că i-ai interzis dreptul la muncă. Poţi plăti 10.000, dar 100.000 nu o plăteşte nimeni la un meci.

Ăsta e acordul, ce să facem? Nu s-ar fi putut face transferul fără acordul jucătorului”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De curând, a apărut în spaţiul media ideea că Florinel Coman ar fi încercat să-l ”sape” pe Andrea Compagno, colegul său din ofensivă, dar ”Mbappe de România” a lămurit această situaţie, explicând nu poate fi vorba de aşa ceva.

În cazul atacantului italian, Gigi Becali s-ar putea gândi la o posibilă plecare a acestuia în iarnă, dar numai dacă va primi o ofertă consistentă, care să-i acopere investiţia în jucătorul de 27 de ani - aproximativ 1,5 milioanw de euro.

Andrea Compagno a jucat 51 de meciuri pentru FCSB şi a marcat 20 de goluri. Este cotat la 2,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare