Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu se pune problema ca el să îmi fie o ţeapă ca Baptista”. Nelu Varga, anunţ de forţă: ”Vă asigur că o să fie arma noastră secretă”

”Nu se pune problema ca el să îmi fie o ţeapă ca Baptista”. Nelu Varga, anunţ de forţă: ”Vă asigur că o să fie arma noastră secretă”

CFR Cluj

Comentarii

Finanţatorul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, a făcut un anunţ important cu privire la vedeta adusă la începutul sezonului în Gruia.

CFR Cluj a avut şansa de a trece pe primul loc, peste FCSB, dar are o serie de două meciuri fără victorie.

În unul dintre ele, eşecul cu Hermannstadt, a jucat şi Yevgen Konoplyanka, starul ucrainean adus de clujeni în vara acestui an.

Nelu Varga: ”Vreau să vă anunţ care e situaţia lui Konoplyanka. Am nişte salarii de achitat”

Dar perioada sa de până acum în Gruia a fost mult sub nivelul aşteptărilor. Însă, Nelu Varga este hotărât să schimbe acest aspect.

Finanţatorul celor de la CFR Cluj a anunţat care este situaţia exactă a internaţionalului din Ucraina şi că acesta va fi un jucător cheie în play-off pentru echipa lui Mandorlini.

”Vreau să vă anunţ care e situaţia lui Konoplyanka. Am vorbit cu el, iar el a vorbit şi cu antrenorul. Nu se pune problema ca el să îmi fie o ţeapă ca Baptista. 

El a avut ghinion cu o accidentare. Când trebuia să revină sută la sută tot apăreau nişte probleme. Şi am decis să nu îl mai forţăm, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el. 

Am nişte salarii de achitat, nu mici, iar eu vreau să şi profit de pe urma prezenţei acestui jucător la CFR.

Aşa că am avut răbdare cu el, iar acum el o să intre. Antrenorul este cel care o să decidă când. Konoplyanka este refăcut, iar eu vă asigur că în play-off o să fie arma noastră secretă. 

L-am adus să facă diferenţa prin calităţile sale şi o să îl vedeţi în play-off că o să fie unul dintre oamenii noştri de bază”, a declarat Varga, conform Prosport.

În vârstă de 34 de ani, Yevgen Konoplyanka a jucat doar patru meciuri pentru CFR Cluj, cu un total de doar 54 de minute (39 în campionat, 15 în Conference League.

Totuşi, cu o carieră impresionantă în spate, Konoplyanka are 87 de selecţii şi 21 de goluri pentru naţionala Ucrainei.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargayevgen konoplyanka 

viewscnt
Articole similare