Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacerişti turci, gata să preia o echipă din Superligă!

Afacerişti turci, gata să preia o echipă din Superligă!

Fotbal

Comentarii

Doi oameni de afaceri din Turcia au sosit în România, zilele acestea, cu gândul de a prelua o formaţie din Superligă.

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Universitatea Cluj a devenit un club foarte interesant pentru doi oameni de afaceri din Turcia.

Turcii vor să investească la Cluj

Cei doi posibili investitori la Universitatea Cluj sunt Serhan Cetinsaya - fost vicepreşedinte la Beşiktaş, şi Sertac Guven - fost vicepreşedinte la Trabzonspor. Cel din urmă ar fi creatorul formaţiei din Trabzon care cucere titlul în Turcia, în 2022.

Sursa citată anunţă că cei doi turci au susţinut discuţii intense, în aceste zile, cu preşedintele celor de la Universitatea Cluj, Radu Constantea.

Se pare că afaceriştii s-au ”lăudat” pe reţelele sociale cu faptul că au vizitat Clujul în aceste zile, chiar dacă nu au oferit şi alte detalii legate de o posibilă preluare a pachetului majoritar.

La scurt timp după ce postările au fost realizate, toate imaginile ce făceau legătura între aceştia şi Cluj au fost şterse.

În unul dintre ele, posibilii investitori sunt la masă, alături de Radu Constantea într-un restaurant din Cluj, iar altă fotografie era din tribunele Cluj Arena, iar comentariul lui Serhan Cetinsaya era „Noi începuturi”, anunţă sursa citată.

Afla mai multe despre: serhat cetinsayabesiktassertac guventrabzonspor 

viewscnt
Articole similare