Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Spui că sunt fraieri, guşteri...". Îşi distruge Gigi Becali psihic jucătorii? "La FCSB e o criză care se poate rezolva, dar nu aşa" | EXCLUSIV

"Spui că sunt fraieri, guşteri...". Îşi distruge Gigi Becali psihic jucătorii? "La FCSB e o criză care se poate rezolva, dar nu aşa" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu a analizat perioada nefastă de formă prin care trece FCSB, care n-a mai câştigat în Superligă de patru meciuri, de la victoria cu FC Botoşani. Comentatorul a spus că metodele lui Gigi Becali nu sunt eficiente petnru a rezolva criza de la FCSB.

Cosmescu e de părere că nu prin critici reuşeşti să ridici moralul jucătorilor, din contră, le faci mai mult rău. La Minutul 91, comentatorul Orange Sport a remarcat faptul că unii fotbalişti de la FCSB sunt "distruşi psihic" de Gigi Becali, o strategie greşită din punctul său de vedere.

Gigi Becali îşi "toacă" jucătorii după meciurile slabe: "Pe unii în afectează. Spui că sunt fraieri, guşteri..."

Înfrângerea pe care FCSB a suferit-o cu Rapid, 1-2 pe Arena Naţională, a generat un nou val de critici pentru jucători din partea patronului Gigi Becali. Octavian Popescu, Dorin Rotariu sau Andrea Compagno au fost luaţi "la rost" de Becali, însă Bogdan Cosmescu atrage atenţia asupra modului în care fotbaliştii sunt "tocaţi".

Bogdan Cosmescu susţine, însă, că la FCSB este o criză prin care majoritatea echipelor trec şi că se poate rezolva, dar nu aşa cum procedează Gigi Becali.

"Mie mi se pare că la FCSB e o criză prin care trec echipele, care se poate rezolva. Dar altfel decât face FCSB. Eu nu înţeleg de ce nu se calmează, nu înţeleg ce vrea să facă domnul Becali. El crede că dacă pe el nu-l deranjează ce spui despre el, îl motivează criticile, ce spui despre el... Nu toţi jucătorii sunt aşa. Să spui despre ei că sunt fraieri, că sunt guşteri, că nu joacă nimic. Sunt foarte mulţi pe care treaba asta îi afectează. Pe foarte puţini îi motivează", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbjucatoricriticibogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare