You are here:

CSM Constanţa, a treia victorie în grupa H din European League, competiţie în care joacă în premieră! Dobrogenii sunt lideri

CSM Constanţa, a treia victorie în grupa H din European League, competiţie în care joacă în premieră! Dobrogenii sunt lideri

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins marţi, pe teren propriu, formaţia poloneză Chrobry Glogow, scor 29-18 (15-8), în al treilea meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră.

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliohin 5 goluri, Nikolic 5, pentru CSM Constanţa, respectiv Zieniewicz 3, Styrcz 3, pentru echipa poloneză.

În cealaltă dispută a rundei, tot marţi, se joacă Tatabanya KC – Sporting CP.

În primele două etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC şi 29-28 cu Sporting CP, astfel că după trei etape este lider neînvins, cu 6 puncte.

Etapa a IV-a programează meci în deplasare pentru CSM Constanţa, returul cu Glogow, în 21 noiembrie.

Campioana Dinamo Bucureşti joacă în grupa G. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

Afla mai multe despre: csm constanţa handbaleuropean league handbal 

viewscnt
Articole similare