Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu apucă vara". Cosmescu bănuieşte plecarea surprinzătoare a unui antrenor, deşi a venit pentru titlu: "De ce să-l dai afară?"

"Nu apucă vara". Cosmescu bănuieşte plecarea surprinzătoare a unui antrenor, deşi a venit pentru titlu: "De ce să-l dai afară?"
Comentarii

Viitorul celui mai nou antrenor străin din Superliga a iscat o discuţie la Minutul 91, între Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu. În timp ce fostul fotbalist este de părere că principalul va fi păsuit în acest sezon, comentatorul Orange Sport a spus că ar putea pleca până la finalul stagiunii actuale.

Nimeni nu mai crede în răbdarea patronului! Bogdan Cosmescu intuieşte plecarea unui antrenor din Superliga

Ivaylo Petev a debutat cu victorie la Universitatea Craiova, scor 1-0 cu Dinamo Bucureşti, iar startul mandatului pe banca oltenilor a fost analizat de Basarab Panduru. 

"Urmează două săptămâni de pauză. Omul a venit, a avut puţine zile la dispoziţie şi făceam o comparaţie. Craiova a jucat atâtea minute câte antrenamente a făcut, după care a uitat tot fotbalul. Trei zile te-ai antrenat cu el? Trei minute ai jucat. Petev vine, câştigă, a fost un meci slab al Craiovei, iar Dinamo nu ştiu ce vrea să joace, cum vrea să câştige puncte. 

(n.r. - care ar trebui să fie obiectivul lui Ivaylo Petev?) Intru în joc acum, că trebuie. Cred că e adus să facă o echipă bună, să antreneze, să pună principiile în practică, iar la vară, cu doi, trei jucători, Craiova să atace titlul", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Bogdan Cosmescu a intervenit imediat şi a avut o părere dură: "Mi-e teamă că nu apucă vara". 

Basarab Panduru, despre Ivaylo Petev: "Nu cred că-i poţi pune lui în cârcă ce se întâmplă în sezonul ăsta"

În schimb, componentul Generaţiei de Aur a avut argumente pentru răbdarea de care ar putea da dovadă Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova.  

"Tu crezi că a venit ca în vară să-i rezilieze contractul? Om cu Ludogoreţ, cu două naţionale... Nu cred că pleacă dacă nu termină în primele trei. Dacă termină pe patru, de ce să-l dai afară? Dar el nu apucă vara nu că îl dă cineva... E altă discuţie la el. Momentan, la el, ce am spus s-a şi întâmplat şi veţi vedea în meciurile următoare. Echipa a arătat mai bine. Vor urca mult cu fundaşii laterali, vor apărea ocazii şi probabil vor mai câştiga meciuri. 

Să vă uitaţi că doar în primul mandat la Ludogoreţ, în 2013, când câştiga două campionate, el începe şi termină un campionat atunci, fără naţionale, apoi are o problemă. Nu ştiu dacă termină vreun campionat, că a venit pe parcurs şi a terminat.

Nu cred că-i poţi pune lui în cârcă ce se întâmplă în sezonul ăsta. Îi aduci jucători, iar la anul să atace campionatul", a adăugat Basarab Panduru, la Orange Sport, despre noul antrenor de la Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuivaylo petevuniversitatea craiova dinamoivaylo petev universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare