Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivaylo Petev a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova: ”Mai avem de lucru!”. Ce nu i-a plăcut

Ivaylo Petev a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova: ”Mai avem de lucru!”. Ce nu i-a plăcut
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Superligă.

Craiovenii au deschis scorul extrem de repede, în minutul 5, când Bancu a trimis în careu şi Danciu a înscris. În minutul 17, Alexandru Mitriţă l-a lansat pe Koljic, acesta a ajuns singur cu portarul Golubovic, dar a trimis pe lângă poartă, ratând o ocazie uriaşă. Pe final de repriză Dinamo a presat, căutând golul egalizator, dar tabela a rămas neschimbată. În repriza secundă, Dinamo a marcat, prin Goncalo Gregorio, dar după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un henţ la Hakim Abdallah.

Petev, antrenorul Craiovei, a debutat cu dreptul şi a vorbit despre prima victorie obţinută la noua sa echipă. 

”În prima repriză am jucat mai bine, am avut controlul meciului, am înscris şi am mai avut două ocazii mari, dar nu am mai reuşit să marcăm. O chestie care nu mi-a plăcut, în ultimele 10 minute din prima repriză nu am avut mingea. Foarte uşor am dat mingea adversarului şi am făcut 7-8 greşeli în 5 minute.

În partea a doua, ne-am gândit doar la cele 3 puncte. Ne-am apărat mai mult şi nu am dat posibilitatea adversarului să înscrie. Am avut câteva contraatacuri, dar nu am mai punctat. Sunt 3 puncte importante, acesta a fost obiectivul principal. Ştim că avem mult de lucru. În fotbal se aşteaptă greşeala adversarului. Astăzi am greşit în câteva situaţii uşoare”, a spus Petev.

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, ajungând la zece înfrângeri, cele mai multe din campionat.

Echipele care au evoluat:

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 56), Screciu, Raul Silva, Bancu - Al. Creţu, Kurtic (Mateiu 65) - Danciu, A. Ivan (Roguljc 89), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 65). ANTRENOR: Ivailo Petev

DINAMO: Golubovic - Cr. Costin (de Moura 46), Lucas Alves, Homawoo, Amzăr - N. Roşu (I. Roşu 90), Larrucea, Ilic (Dani Iglesias 71) - Ghezali, Hakim Abdallah, Bani (Goncalo Gregorio 65). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Afla mai multe despre: dinamouniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare