Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, după ce Florin Talpan l-a sugerat preşedinte la CSA Steaua: ”În trei luni, echipa ar avea drept de promovare”

Dumitru Dragomir, după ce Florin Talpan l-a sugerat preşedinte la CSA Steaua: ”În trei luni, echipa ar avea drept de promovare”

Steaua

Comentarii

Dumitru Dragomir s-ar vedea în funcţia de preşedinte la CSA Steaua Bucureşti, aşa cum a fost sugerat chiar de către juristul Armatei, Florin Talpan.

Zilele trecute, juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, a vorbit la superlativ despre fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pe care îl consideră cel mai în măsură să ocupe postul de preşedinte la CSA.

Să ştiţi că Dumitru Dragomir este un om cu o capacitate foarte mare şi cred că nimeni nu ar putea să îl dea la o parte. Steaua are nevoie de asemenea conducători”, a transmis Talpan.

Dumitru Dragomir: ”L-aş aduce pe Victor Piţurcă!”

Dumitru Dragomir s-a arătat măgulit de declaraţia lui Florin Talpan. Ba chiar încântat că a fost propus într-o asemenea funcţie.

”Nea Mitică” este sigur că, la conexiunile pe care le are şi la cât fotbal cunoaşte, ar face o adevărată ”revoluţie” la CSA Steaua.

Primul pe care l-ar aduce la club, în regim de urgenţă, este chiar legenda clubului din Ghencea, fostul selecţioner Victor Piţurcă.

”Oracolul din Bălceşti” a afirmat că, sub conducerea sa, Steaua ar avea drept de promovare în Superligă după doar trei luni de ”intervenţii”.

N-am vorbit niciodată urât de Talpan. I-am spus că nu are dreptate, dar nu am vorbit urât. Dacă aş fi undeva şi aş avea nevoie de jurist, l-aş lua la mine.

M-am mirat că a vorbit la superlativ Talpan despre mine. Nu mă aşteptam să îmi spună Talpan să fiu preşedinte la Steaua. Dacă m-aş duce acolo, aş face linişte imediat, în decurs de 3 zile.

În trei luni, echipa ar avea drept de promovare. Tu vezi ce bază sportivă are? Aş face cel mai tare centru de copii şi juniori din ţară. Şi într-un cartier unde sunt 100.000 de copii la 500.000 de oameni. Sunt două cartiere bune acolo. Steaua are condiţii de senzaţie, stadion de senzaţie.

Dacă aş fi acolo, pe Piţurcă l-aş lua. Aş aduce 3-4 care ar băga vreo 4 milioane de euro, fără Gigi Becali.”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: florin talpandumitru dragomirghenceavictor piturca 

viewscnt
Articole similare