Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Şoc la Napoli! De Laurentiis l-a demis pe Rudi Garcia şi l-a numit pe fostul adversar al FCSB-ului

OFICIAL | Şoc la Napoli! De Laurentiis l-a demis pe Rudi Garcia şi l-a numit pe fostul adversar al FCSB-ului

Serie A

Comentarii

Walter Mazzarri este noul antrenor al lui Napoli. Anunţul revenirii tehnicianului în vârstă de 62 de ani la clubul de lângă Vezuviu a fost făcut la două zile după ce campioana Italiei a fost învinsă pe teren propriu de Empoli.

De Laurentiis a cedat presiunii fanilor! 

Fanii napolteni şi-au pierdut răbdarea cu Rudi Garcia, după ce Union Berlin şi-a întreupt de Stadio Diego Armando Maradona seria de 12 meciuri consecutive fără victorie şi a remizat cu Napoli în Liga Campionilor (1-1), iar rezultatul slab a fost dublat la câteva zile distanţă de meciul cu Empoli din campionat, în care  Kvarastkhelia&Co erau mari favoriţi.

Preşedintele Aurelio De Laurentiis a decis să se despartă de Rudi Garcia după doar 16 meciuri, în care fostul tehnician al lui Al Nassr a înregistrat 8 victorii, 4 eşecuri şi 4 remize.

Walter Mazzarri, o amintire tristă pentru FCSB

Noul antrenor al lui Napoli revine pe banca echipei la care Maradona a scris istorie, după 10 ani în care le-a mai pregătit pe Inter, Watford, FC Torino şi Cagliari. Decizia lui De Laurentiis pare, cel puţin la prima vedere, una bizară, având în vedere că Mazzarri nu a mai antrenat pe nimeni după despărţirea de Cagliari, echipă pe care a condamnat-o în mare măsură la retrogradarea în Serie B în 2022.

În primul său mandat la Napoli, Mazzarri a pregătit-o pe Napoli în perioada 2009-2013 şi a câştigat o Cupă a Italiei în 2012. În 2010, Napoli a dat piept cu FCSB în grupele Europa League, iar meciul din Ghencea nu va rămâne pentru totdeauna în amintirea fanilor vicecampioanei.

Atunci, roş-albaştrii au condus-o cu 3-0 pe actuala campioană a Italiei, însă Cavani, la acea vreme ”goleadorul” din atacul napoletan, a egalat la 3 în al şaptelea minut de prelungire, deşi arbitrul polonez arătase iniţial doar patru minute suplimentare.

După pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, Mazzarri va debuta la Napoli într-un meci de foc, în deplasare, contra Atalantei. În prezent, campioana Italiei este pe patru, la 10 puncte distanţă de liderul Internazionale.

 

Afla mai multe despre: napoliserie awalter mazzaride laurentiis 

viewscnt
Articole similare