Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clasamentul în care FCSB este ultima în România! Problema vicecampioanei, dezbătută în direct. ”Asta îmi spune că nu au un şef”/ ”Nu ştiu să piardă” | EXCLUSIV

Clasamentul în care FCSB este ultima în România! Problema vicecampioanei, dezbătută în direct. ”Asta îmi spune că nu au un şef”/ ”Nu ştiu să piardă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a revenit pe primul loc în Superligă după victoria din meciul cu FCU Craiova 1948, scor 2-1, însă succesul vicecampioanei nu a rămas fără urme. Valentin Creţu a văzut cartonaşul roşu direct în startul reprizei secunde pentru un fault criminal, deşi în finalul primei părţi a fost avertizat cu galben.

Lideri la puncte, lideri la cartonaşe!

După 16 etape, FCSB este cea mai indisciplinată echipă din România, cu nu mai puţin de patru cartonaşe roşii şi 44 de galbene. Această problemă a fost deazbătută în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport.

Dan Udrea, Constantin Zotta, Dan Udrea şi Basarab Panduru au susţinut într-un glas că avertismentele primite de FCSB sunt exagerat de multe, lucru neaşteptat la o echipă care s-a aflat pe fotoliul de lider aproape în permanenţă în acest sezon.

Zotta: Mie mi se pare o mare problemă, pentru că au multe meciuri în care au jucători eliminaţi.  Asta îmi spune ceva. Spune că nu se antrenează aceste atacuri, nu se antrenează evitarea primirii cartonaşelor. Astea se pregătesc la antrenament. Nu au un şef în vestiar. 

Dan Udrea: FCSB este pe ultimul loc în clasamentul fair-play, 4 cartonaşe roşii şi 44 de galbene.

Panduru: Mie mi se pare din cale afară de mult. Ai spune că toţi că vor să joace fotbal, nu că vor să dea la oase, dar au 44 de cartonaşe galbene.

Bogdan Cosmescu a reamintit meciul de la Arad, în care FCSB a terminat meciul cu doar opt jucători de câmp, după eliminările lui Pantea şi Florinel Coman.

Cosmescu: Audceţi-vă aminte de meciul pierdut de la Arad. Ce reacţii... Nici nu ştiu să piardă, încep să se agite. Era un meci oarecare. Multe cartonaşe le-au luat din frustrare, pentru proteste.

 

Afla mai multe despre: superligăfcsbpandurucosmescu 

viewscnt
Articole similare