Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La revedere şi gata!". Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a aflat alegerea făcută de Daniel Boloca: "Nu poţi să-l forţezi" | EXCLUSIV

"La revedere şi gata!". Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte când a aflat alegerea făcută de Daniel Boloca: "Nu poţi să-l forţezi" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, Dorinel Munteanu (55 de ani) şi-a expus părerea sinceră despre "cazul Daniel Boloca", fotbalistul lui Sassuolo care, convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională a României, a ales în cele din urmă Italia, "Squadra Azzurra".

Pus în temă cu alegerea făcută de Daniel Boloca, Dorinel Munteanu nu a stat pe gânduri şi a spus ce crede că ar trebui făcut în cazul mijlocaşului crescut în Italia din părinţi români. "Neamţul" crede că alegerea mijlocaşului Boloca trebuie respectată, fără prea mare tam-tam.

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei României: "E ruşinos, dar îi respectăm decizia. La revedere şi gata!"

Dorinel Munteanu nu crede că FRF, Edi Iordănescu şi România ar trebui să tragă de Daniel Boloca pentru a veni să joace sub tricolor dacă el nu simte acest lucru. Cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei României, Dorinel a spus la Orange Sport că nu trebuie făcută o tragedie din această alegere a tânărului mijlocaş.

"E alegerea fiecărui jucător, dacă are dublă cetăţenie. Nu poţi să-l forţezi, dar datoria conducătorilor e să încerce. Dacă sunt refuzaţi, nu trebuie să facem o targedie, asta e situaţia. Am fost surprins, dar e alegerea lui, n-ar mai trebui discutat în România. A refuzat naţionala României… La revedere şi gata. Dacă a refuzat convocarea unei naţionale, a României. Nu suntem ce eram acum 20 de ani, dar România rămâne ţara ta de baştină, de copil. E ruşinos, dar îi respectăm alegerea", a spus Dorinel Munteanu, la Orange Sport.

Dorinel Munteanu este cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei României: a îmbrăcat de 134 de ori tricoul primei reprezentative.

Afla mai multe despre: dorinel munteanudaniel bolocaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare